Sveiks, spēlētāj!

 

Visas frakciju komandas sāksies ar vienu galveno komandu. Šī komanda ir /f

Lai izveidotu frakciju, Tev jāraksta /f create.

Ja Tu vēlies, lai tavi frakcijai varētu pievienoties ikviens, raksti /f open. (Šo mēs neiesakām, jo jebkurš varēs pievienoties brīdī, kad neviens no jūsu frakcijas nav online, apzagt jūs un pamest frakciju nesaņemot nekādu sodu) (Šī pati komanda ir jāatkārto, lai aizslēgtu frakciju). Lai mainītu frakcijas statusu, Tev ir jābūt frakcijas moderatoram.

Ja Tu vēlies kādu ielūgt pievienoties savai frakcijai, raksti /f invite <niks>. Lai kādu ielūgtu, Tev ir jābūt vismaz frakcijas moderatoram.

Ja Tu vēlies atcelt ielūgumu, raksti /f deinv <niks>. Lai atsauktu ielūgumu, Tev arī ir jābūt vismaz frakcijas moderatoram.

Lai izmestu kādu no frakcijas, raksti /f kick <niks>. Arī lai izmestu biedrus, Tev ir jābūt vismaz frakcijas moderatoram.

Lai nomainītu aprakstu par savu frakciju, raksti /f desc <teksts> Iegaumē, ka tas drīkst sastāvēt tikai no latīņu burtiem, cipariem un atstarpes. Lai mainītu aprakstu, Tev ir jābūt vismaz frakcijas moderatoram.

Lai nomainītu frakcijas nosaukumu, raksti /f tag <nosaukums> Iegaumē, ka tas drīkst sastāvēt tikai no latīņu burtiem un cipariem. Atstarpes šeit nedrīkst būt. Lai mainītu nosaukumu, Tev ir jābūt vismaz frakcijas moderatoram.

Lai pievienotos kādai frakcijai vai pieņemtu ielūgumu, vispirms ir jāpamet esošā frakcija. To var izdarīt ar komandu /f leave. Kad esi pametis esošo frakciju, raksti /f join <nosaukums>. Ja Tu nevari pamest esošo frakciju, Tu esi tās administrators. Tev no šī amata jāatkāpjas nododot savas pilnvaras citam frakcijas biedram ar komandu /f leader <niks>

Lai kādam piešķirtu vai atņemtu moderatora tiesības savā frakcijā, raksti /f officer <niks> Iegaumē, ka šo var izdarīt tikai frakcijas administrators.

Lai privatizētu zemes gabalu, raksti /f claim. Lai to izdarītu, Tev ir jābūt vismaz frakcijas moderatoram.

Lai pamestu privatizēto zemi, raksti /f unclaim. Lai to izdarītu, Tev arī ir jābūt vismaz frakcijas moderatoram. Par šo frakcija, kurai Tu piederi, saņems 70% samaksāto naudu atpakaļ.

Ja Tu vēlies pamest visas privatizētās zemes, raksti /f unclaimall. Arī lai izdarītu šo, Tev ir jābūt vismaz frakcijas moderatoram.

Ja Tu vēlies izdzēst savu frakciju, raksti /f disband. Šo var darīt tikai frakcijas administrators.

 

Lai mainītu attiecību statusu ar citām frakcijām, ir  3 komandas. /f ally <nosaukums>. Lai apvienotos aliansē, abām frakcijām ir tam jāpiekrīt. Alianšu biedri nevar sist viens otru. /f enemy <nosaukums>. Abām frakcijām nav jāpiekrīt šim. /f neutral <nosaukums>, lai pārtrauktu būt aliansē (vajadzēs tikai 1 frakcijas piekrišanu), vai lai izbeigtu naidu (vajadzēs abu frakciju piekrišanu). Savstarpējo attiecību statusa maiņu var veikt tikai frakciju moderatori un administratori.

 

Lai aplūkotu teritoriju karti, raksti /f map.

Ja vēlies frakcijas teritorijā izmantot priekšmetus kā Quarry vai Block Breaker, katrā privatzētajā laukumā ir jāuzraksta "/f access f Mods".

 

Tas nu tā kā būtu viss. Patīkamu spēlēšanu. wink_mini.gif   

Laboja S J, labots 5x