Kā jau iespējams bijāt pamanījuši, serveris pāris dienas bija izslēgts, bet tagad tas ir atgriezies mazliet citādākā veidolā. Galvenokārt, serveris vairs nav Tekkit, bet gan pilnīgi parasts Minecraft 1.4.6.

Lai gan serveris vēl nav pilnībā pabeigts un viss vēl nestrādā tā, kā es to vēlētos, spēlētājus tas nekādā veidā neietekmē. Īsumā aprakstīšu galvenās izmaiņas.

Pirmkārt, serverī ir vairākas pasaules. Superflat, uz kura atrodas spawn, nevar ne claimot, ne būvēt. Tur tiks būvēts spawns, izvietotas zīmes ar informāciju un viss pārējais, kā tam vajadzētu būt. Tad ir vel Survival world. Karte kā karte, var būvēt, claimot, var sist tos, kas nāk tavā frakcijas teritorijā, bet nevar karot starp frakcijām, nestrādā TNT, kā arī netiek zaudēts power mirstot. Ir vēl PvP pasaule. Tāda pati pasaule, kā Survival pasaule, bet šeit drīkst notikt nežēlīgs PvP starp spēlētājiem. Tur viss ir atļauts. Grīfošana, bug-abuse, kas netraucē servera darbībai un tādā garā. Tur power protams, ka tiek zaudēts. Ir nether pasaule. Nether kā nether. Par PvP tur vel nav līdz galam izdomāts, bet nu šobrīd tas ir atļauts. Tad ir vēl adventure pasaule, kurai drīz tiks izdomāts pielietojums.

Īss ieskats frakcijās.

1 power saņem stundā un 40 minūtēs.

Mirstot tiek zaudēts 10 power.

Maksimālais power ir 50.

Minimālais power ir -50.

Maksa par frakcijas izveidi - $5000

Maksa par 1. claimu - $500

Maksa par nākamajiem claimiem - Iepriekšējā claima cena +250$

Maksa par enemy statusa pasludināšanu - $10000

Maksa par ally statusa pasludināšanu - $5000

Maksa par neutral statusa pasludināšanu - $5000.

 

Šobrīd vienīgās peļņas iespējas ir pavadot laiku serverī (Par katru nospēlēto stundu tiek ieskaitīti 1000$, AFK laiks neskaitās) un tirgojoties. Ir arī uzstādīta šāda (links klikojams) ekonomikas sistēma, par to drīzumā taps pamācība šeit

 

Un vēl kas, serverī ir uzstādīts arī vote plugins. Tas nozīmē, ka spēlētāji paši varēs balsot par dienu/nakti/lietu/sauli/kāda izkikošanu/iemešanu cietumā/nobanošanu uz stundu un lagu gadījumā servera pārstartēšanu. Adminiem gan ir veto tiesības.

 

Tas nu tā kā viss. Ja ir kādas neskaidrības, droši rakstiet. wink_mini.gif

Laboja mad, labots 3x