Saprast kas un kā. Ieskats komandās.

Uzreiz pēc ieiešanas serverī Jums parādīsies paziņojums, lai Jūs reģistrētos. Jāreģistrējas čatā rakstot /register <parole> <parole> piemēram, /register 123 123.


Tālāk, Jūs atradīsieties sākumvietā (spawn). Tur atrodas 3 zīmes ar komandām. Pie vienas zīmes Jūs varat nopirkt dienu, pie otras nakti un pie trešās — teleportēties uz vietu, kur var apburt savus zobenus.

Kā atrast vietu, kur kautko uzbūvēt? Dodoties ~200 blokus prom no sākumvietas vienā virzienā. Būvēt varēsiet brīdī, kad čata logā parādīsies uzraksts ~ Wilderness. Šajā vietā Jūs varēs uzbrukt arī citi spēlētāji, tapēc jāuzmanās. 

Ieteikums: Sākumā vajadzētu būvēt māju pēc iespējas dziļāk pazemē, jo to vietu būs grūtāk atrast un izpostīt.

 

Naudas pelnīšana.

Uzreiz pēc ieiešanas serverī, Jūsu kontā būs $10. Konta atlikumu var pārbaudīt ar komandu /balance vai /money

Kā pelnīt naudu? Es personīgi ieteiktu doties rakt rūdas, vēlams alās. Izmantojot sākumā piešķirtos akmens darbarīkus izrakt 3 dzelzs rūdas gabalus, pārkausēt un izgatavot dzelzs cērti. Tālāk pārdot visu izrakto. Ideālā gadījumā, Jūs uzraksiet pamestas raktuves, kur šīs rūdas būs vairāk. Pārdot lietas jūs varat ar komandu /sell.

Izdzīvošana.

Mums (servera administrācijai) ir bieži nācies saskarties ar gadījumiem, kad jauniņie prasa ēdienu. Ēdienu arī var nopirkt veikalā. Jums tikai jāatrod izdevīgākais.Ieteikums: Pērciet neizceptu ēdienu un izcepiet to. Ietaupīsiet aptuveni 80% no izmaksām. Šo metodi var izmantot arī lai pelnītu naudu. IMO, lēni un neienesīgi, bet sākumam derēs. wink_mini.gif

Daudziem, kas serverī ielogojas otro reizi, pazūd mantas. Iesakām ielikt lādē, vai uzlogoties un ielogoties vēlreiz uzreiz pēc ieiešanas serverī.

 

Sodi.

Viss vienkārši — 5 brīdinājumi 1. reizi = nedēļas bans. Otro reizi = mūža bans. Brīdinājumus piešķir par jebkuru noteikumu pārkāpumu, bieži kopā ar liegumu izmantot čatu (parasti, 5 minūtes - 2 stundas, īpašos gadījumos — mūžs.)

 

Frakcijas. Links.


Novēlam Jums priecīgu spēlēšanu. 

Ja Jums rodas kādi jautājumi, varat ierakstīt tepat, komentāros vai kādam administratoram pa PM. wink_mini.gif