Izlēmu paziņot to 'redzamākā' veidā. Kā jau zināms, Classified izdevās izdzēst visu iespējamo. Lai nu kā, neko daudz tur negaidīju un uzreiz jau ķēros klāt darbam un saliku visu. Kā jau zināms - karte arī tika izdzēsta, tāpēc viss būs pa jaunam.
Neko daudz tur teikt - ir iespēja atkal pirmajam uztaisīt spēcīgu frakciju un visus iekarot.

Jā, bet ne jau tikai dēļ šī atgadījuma es izlēmu izveidot šo rakstu. Vēlējos arī atklāt to, ka 'peaceful' netiks doti, līdz ar to nodrošinot pilnvērtīgu PVP. Arī frakciju izmaksas ir samazinātas un palikušas ļoti minimālas, kas nozīmē, ka izveidot frakciju būs daudz lētāk un sākt iekarot citus - daudz vieglāk. TNT, protams, arī strādā.

Tika izņemti arī visi nevajadzīgie plugini, viss tika izmests, no šī brīža serverī būs manāms PVP pārsvars. ''Fun'' plugini tiks ievietoti tikai uz kāda pasākuma laiku. Šis faktors arī atvieglinās servera noslodzi.

Mēs saprotam, cik nepatīkami ir, ka Classified izdzēsa visus datus, arī es biju ļoti dusmīgs, bet nav jēgas lieki sprēgāt, jo no tā nekas nemainīsies. Kā arī - visus ''nespēlēšu, viss izdzēsās'' jau iepriekš pabrīdinu, negribi - nespēlē, neviens Tevi te netur.

Kopumā - lai atkal ir jautrība un gandarījums iekarojot citus!


Laboja mad, labots 2x