Spēles nosaukums: Medal of Honor

Žanrs: First-person shooter

Izdevējs: Electronic Arts

Platforma: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

Izdošanas datums: 2010. gada oktobris

Oficiālā mājaslapa: http://www.medalofhonor.com/

 

Prasības:

- OS: Windows XP/Vista/7
- Procesors: Pentium D 3.0GHz / Core 2 Duo 2.0GHz / Athlon X2
- RAM: 2048 MB
- Brīva vieta uz cietā diska: 10 GB
- Video karte: GeForce 7800 GT / ATI X1900

 

Apraksts:

Notiek karš starp ASV un Afganistānu. Galvenā loma spēlē ir Tier 1 komandai, kā arī Armijas reindžeriem, gaisa divīzijai un NAVY. Jūs esat iebrukuši Afganistānas teritorijā un mēģinat iegūt kādu svarīgu informāciju, taču Jūsu afgāņu sabiedrotais ir sagūstīts un Jums viņš ir jāatbrīvo. Pēc tam jums tiek pavēlēts nosargāt lidostu, ieņemt mazus ciematus, iznīcināt mīnmetēju komandas u.c. 

Stāsts nav visai saistošs, jo tajā īsti nevar iedziļināties. Izstrādādātāji mēģinājuši uztaisīt spēli pēc iespējas realistiskāku uzklausot padomus no īstiem ASV kareivjiem. Kontroles nav pārāk labas, jo tiek izmantota paātrināta peles kustība, kas ir ļoti kaitinoši, ja esi pieradis pie oldschool šūteriem. Grafiskais stils ir diezgan labs. Skaņas efekti šai spēlei ir ļoti iespaidīgi salīdzinot ar citiem šūteriem. Gameplay ir diezgan vienmuļš un garlaicīgs. Šūteris kā jau šūteris, tikai tam trūkst savas odziņas.

Spēlei ir arī multiplayer, kas man arī nelikās diezgan saistošs. Spēlējot multiplayer Tu iegūsti pieredzi līmeņiem. Ar katru līmeni Tu iegūsti kādu jaunu ieroci vai ieroča papildinājumu, kā jau katrā modrnajā šūterī. Ir tikai 3 klases - strēlnieks, snaiperis un specvienība. Multiplayerim ir arī izlaists DLC - Hot zone ar jaunām kartēm un uzdevumiem.

 

Plusi: Laba gaisotne, labs grafiskais stils.

Mīnusi: Slikta vadāmība, vienmuļš gameplay.

IGN vērtējums: 6.5/10

Gamespot vērtējums: 7.5/10

Mans vērtējums: 6/10

 

Ekrānšāviņi:


 

Traileris:

Gameplay:

Laboja , labots 2x