Nodarbošanās- dziedātāja (vokāls)

Īstais vārds- Medina Danielle Oona Valbak 

Dzimusi- 1982. gada 30. novembrī 

Dzmšanas vieta- Aarhusa, Dānijā 

Oficiālā mājaslapa- http://medinamusic.dk/

 

Dziedātāja savu dzīvi sāka saistīt ar mūziku tikai 2006. gadā, kad viņai bija jau 24 gadi, taču jau kopš agras bērnības Medina aizrāvās ar dziedāšanu. Līdz 2007 gadam viņas dziesmas bija tikai dāņu valodā un viņu pasaule iepazina, kad meitene pārtulkoja savu Dānijā tik populāro dziesmu "Kun for mig" angļu valodā, kuru pazīstam kā dziesmu "You and I". 

 

Albumi

Pirmais dziedātājas albums "Tæt på" nāca klajā 2007. gadā un dziesmas bija dāņu valodā. Arī nākamais albums bija dāņu valodā "Velkommen til Medina", taču jau 2010. gadā šī albuma dziesmas tika iztulkotas angliski un albumu iztulkojot sauc "Welcome to Medina". 2011. gadā iznāca albums "For altid" un tam sekoja 2012 gada albums "Forever", kas pašlaik ir jaunākais, taču ļoti ceru, ka drīzumā būs gaidāms kāds jauns albums.

 

Albuma nosaukums Gads Dziesmu skaits
Tæt på  2007    11
Velkommen til Medina   2009     10 
Welcome to Medina   2010     12 
For altid   2011     10 
Forever   2012     13 

  

Mūzikas stils 

Dziedātājas dziesmas ir plaša žanra un katra no tām ir ļoti īpaša. Mūzikas stili ir tādi kā pops, R&B un daudzas viņas dziesmas ir pieprasītas klubos. Pati dziedātāja raksta arī dziesmu vārdus, ko daudzi mūziķi nemaz nedara. Lai arī kāds būtu mūzikas ritms kādai no dziesmām, dziesmās vienmēr kas ieslēpts un tieši šī ir dziedātāja, kuras dziesmas man skan, kamēr esmu nomākts. Un balss... tieši balss pēc man šī dziedātāja visvairāk patīk, tā ir apburoša. 

 

Tūres 

Dziedātājas koncerti parasti notiek tikai Dānijā, taču ja skatās uz tūrēm ārvalstīs, tie lielākoties notiek tikai Vācijā. Pēdējā no tūrēm arī bija Vācijā un tas bija 2012. gada 24. novembrī. 

 

Dažas, manuprāt, labākās dziesmas 

 

 

 

 

 

 

Medina

Medina

 

 

Paldies, ka lasījāt. (Pooh) wink_mini.gif