Biju uz metallica koncertu. Sākumā, kad spēlēja iesildošās grupas gandrīz aizmigu un kritu nost no kājām. Kaut kādu griezīgu metālu bez vārdiem spēlēja, nu tiešām krita uz nerviem. Tās grupas bija "Sword" un "Down", pirmo un pēdējo reizi redzēju šīs grupas.
Pēc gara laika, kamēr grupas nospēlēja, metallica nemaz uz skatuves nerādījās. Nāca tikai džeki kas krāmēja skatuvi. Divreiz uznāca grīdu slaucītājs biggrin_mini2.gif , pūlis n-tās reizes kliedza "Metallica, Metallica.. Met..". Tad nu viņi uznāca, yee-wii--haa.. emocijas bija milzīgas.
Vispār pat pirmo reizi biju uz koncertu, kurā ir ~30'000 cilvēku, es ar draugiem pat tikām fanu zonā. Kad paskatījos uz atpakaļu sapratu, labi ka esam tikuši priekšā. Nesaprotu kā vispār tas izdevās, bijām tuvu skatuvei, bet īpaši priekšā nelīdu. Sanāca arī agresīvi pagrūstīties, un izveidot ķēdīti ar rokām lai savaldītu dažus pārgalvjus. Nenormāli besēja mudaki, kuri smēķēja koncerta laikā, jebal tā jau biju pārkliedzis savu balsi, un vēl bija jāelpo dūmi, reāli pasīvā smēķēšana sanāca. Pirotehnika bija ideāla, efekti u.t.t.
Sākumā arī lija lietus, izmirku galīgi slapš, bet kopumā bija riktīgi forši, pēc tam nenormāli gribējās ēst.......


Un beigās kliedzām "We want more" . "We want more", viņi nospēlēja trīs dziesmas un prasīja..

-Metallica: Do you know why we are here?
-YES!!!! YES!!!
-Met..: You really know?
-YES!! YEAAH!
-Met..: Because I FUCKING love this..






(fočētas no mob)

Pēdējā dziesma : Seek And Destroy!!
Neesu jau nekāds lielais Metallica fans, bet šitas bija jāredz un jādzird! smile_mini.gif