Nosaukums: MX vs ATV: Unleashed
Žanrs: Rally / Offroad Racing
Platformas: PC; PS2; PSP; MOBILE; XBOX
Spēlētāju skaits: 1-2 vai 6 Online
Iznākšanas datums: 2005. gada 16. Marts
Ražotājs: Rainbow Studios
Izdevējs: THQ
Mājaslapa: http://community.mxvsatv.com/


# Minimālās Tehniskās prasības:
OS: Windows 2000/ XP
1.2 GHz Intel Pentium III 
RAM: 256 Mb
64 Mb Videokarte
HDD: 1200 Mb

# Par Spēli:
Lieliska X Fighters veida spēle. Iekļauj sevī Superman, Riggo Mortis, Indian Air un daudzus citus lieliskus trikus. Spēlē iekļauti punkti, par kuriem iespējams atklāt jaunas motorizētas iekārtas, kā piemēram Monster Truck, Golf Cart, Helikopterus, Mx un Atv protams, kā arī daudzus citus. Neizpaliek arī apģērba un piederumu iegādāšanās. Spēlē jūsu uzdevums ir izbraukt Offroad vai Arēnas Režīma trases iegūstot trofejas, un izveidojot pēc iespējas vairāk triku. Katra zona iekļauj 3 braucienus aprēķinot vidējo aritmētisko. Ir arī minispēles ar kurām jūs spēsiet iegādāties iepriekš minētās motorizētās iekārtas. Tās paveikt nav obligāti, bet jebkurā gadijumā nepieciešams iegūt trofeju, kļūstot par MX vai ATV čempionu.
Single Player režīmā ir iespējams nomainīt sava motocikla jaudu un izmērus, braucot citas papildmisijas - FreeStyle, Kurš Ātrāk kalnā, braucieni pa kartingu trasēm un daudz citu. Lieliska iespēja sacensties ar draugiem, kādā pasēdēšanā, vai alus vakarā. Pieņemams Online Multiplayer režīms, kurā 6 gadu laikā cilvēki vairs negrib daudz apgrozīties. Visā visumā, iespējams izveidot satriecošus Combo un iejusties Nate Adams ādā. Sasodīti lieliska mūzika, kā jav šāda žanra spēlei jābūt.
Par spēli lieku 7/10, ņemot vērā to, ka grafiskā ziņā spēli "Pure" šai nepārspēt. !!! 

 


[+] Lieliska iespēja iejusties populāru X Fighters braucēju ādā, un izveidot atmiņā paliekošas ainas ar Combo trikiem. Daudzviet pat skaistas ainas braucot Offroad Čempionātu.
[-] Tā saucamās "Neredzamās Sienas" caur kurām nav iespējams izbraukt, mākslīga intelekta braucēji šmaucās un nevienmērīgi bugi.
[=] Neapnīkošs Gameplay ar Atmiņā paliekošām ainavām un mūziku.

# EkrānŠāviņi:

 
 
 

# Treileris:


 

 

Laboja Puis, labots 4x