Šodien no rīta visus futbola fanus pārsteidza ziņas, diemžēl nepatīkamas...

Anglijas futbola izlases kapteinis Rio Ferdinands nevarēs piedalīties Pasaules čempionātā. Iemesls tam ir ceļgala savainojums, kuru Rio ieguva treniņa laikā- tā vēsta FIFA prese.

Par kapteini Ferdinanda vietā tiks iecelts Maikls Dousons, spēlētājs no kluba ''Totenhamm''. Pats nedomāju, ka kapteinis būs Dousons, bet gan Džons Terrijs, jo viņš šajā jomā ir krietni pieredzējušāks.

Jau otrais spēlētājs vienas dienas laikā ir piespiests nespēlēt Pasaules čempionātā. Kotdivuāras izlases līderis, Didjē Drogbā salauza labo roku draudzības spēlē pret Japānu.

Komandas treneris un futbola federācija pieļauj domu, ka spēlētājs līdz turnīra sākumam, varētu izārstēt savainojumu, bet komandas biedri nav tik lieli optimisti un ir gatavi cīnīties bez sava līdera.

Drogbā pats saka, ka viņam Pasaules čempionāts ir jau noslēdzies.

Pasaules čempionātu garām var laist arī citi pazīstami spēlētāji. Iespējams, ka turnīrā nepiedalīsies itālis Andrea Pirlo, brazīlietis Julio Cēzars, kurš guvis muguras traumu uz treniņiem neierodas jau 3 dienu pēc kārtas.

Manuprāt, tie ir ļoti lieli zaudējumi visām 4 komandām, jo visi spēlētāji ir vadošie, un Brazīlijai būs jāiztiek bez sava pamatvārsarga.

 

Laboja mad, labots 3x