Te būs apkopoti noteikumi, kuri nav rakstīti šeit, bet par kuriem lietotājs var saņemt banu.

  1. Lietotājam nedrīkst lielīties ar sasniegto Karmas daudzumu, komentāru skaitu vai miniblogu ierakstu skaitu, jo tas veicina arvien lielāku spamu.
  2. Lietotājam nedrīkst lielīties ar sasniegto vecumu šajā lapā, vienkārši miniblogā ierakstot sasniegto dienu skaitu, tādējādi saņemot daudz bezpersoniska spama, kas pārvēršas spamā.
  3. Lietotājam nav tiesību norādīt, ko kāds drīkst un ko nedrīkt likt galerijās. Pat, ja tie ir jauniņie, kuri ieliek random bildi, kura jums neinteresē, nekomentējiet to, tādējādi pasargājot sevi no bana.
  4. Lietotājam aizliegts veidot patiešām stulbus jautājumus, kuri nav domāti priekš cilvēkiem ar veselo saprātu.
  5. Lietotājam aizliegts veidot miniblogu ierakstus, uz kuriem var atbildēt tikai lapas administrācija, kā piemēram, "kāpēc mans miniblogs tika aizvērts ciet" vai "kāpēc un cik ilgi ir nobanots attiecīgs lietotājs". Tai skaitā aizliegts norādīt uz to, ka kāds lietotājs būtu pelnījis banu, brīdinājumu vai kādu citu sodu, jeb tā sauktais "backseat moderating". Ar šādiem jautājumiem un sūdzībām var vērsties pie kāda moderatora privāti.
  6. Lietotājam aizliegts izmantot #hashtag un @mention nevietā. Hashtag'i ir domāti kategorizācijai, @mention nav paredzēts lietotāju kaitināšanai.

Tiks slēgti vai dzēsti šādi miniblogi:

  1. Paziņošana publiski miniblogos, lai kāds apskatās vēstuli. Ja cilvēks sēž @ exs.lv, viņš pamanīs to vēstuli, nav jāveido vēl atsevišķs miniblogs.
  2. Kāds fakts par "Aktīvāko topa" apskatīšanu / komentēšanu miniblogos - te ietilpst gan publiska līdzjušana kādam lietotājam, kurš "cīnās" topā par pirmo vietu, gan kāda spammera nodošana publiski jeb žēlošanās par viņa aktivitāti (to var darīt, aizsūtot kādam modam PM, viņi to izskatīs un veiks nepieciešamās darbības), gan banoto lietotāju, kuri atrodas topā, aprunāšana.

Lūgums administrācijai arī piedalīties šī raksta papildināšanai un labošanai. Raksts tiks atslēgts, kad būs izveidoti mazliet garāki saraksti.

Laboja Gek, labots 8x