Nosaukums- new Super Mario Bros. 2

Gads- 2012 

Izstrādātājs- Nintendo EAD 

Izdevējs- Nintendo

Platforma- Nintendo 3DS 

 

Mēs visi atceramies veco, labo Super Mario Bros. Spēles bija pieejamas kasetēs un varējām spēlēt uz tajā laikā pieejamām konsolēm. Pirmā spēle, kurā parādījās Mario bija 1981. gads. Un tieši šī gada 17. augustā līdz mums ir atnākusi šīs spēles jaunākā daļa. 

Kritiķu domas 

Labais spēlē ir tas, ka tā ir apveltīta ar ļoti precīzām kontroles iespējām, daudzajiem noslēpumiem, kurus varam atklāt spēles gaitā, kā arī tas, ka katram līmenim ir ierobežots laiks un tieši tādēļ spēle ir ritmiska un satraucoša. 

Sliktais gan esot tas, ka spēle esot pārāk līdzīga tās iepriekšējām daļām, taču, manuprāt, tas ir lieliski, jo kas gan cits mums tā var atgādināt par bērnību pie SEGA konsoles. 

 

Gameplay 

Spēles gaita, kā jau iepriekšējās tās daļās ir atainota tā sauktajā side-scrolling veidā, proti, spēle ir skatāma no vienas puses un viss virzās uz labo pusi. 

Pats galvenais spēlē ir savākt vienu miljonu zelta monētas, kas nebūt nav viegli un izglābt princesi no briesmoņiem. 

Spēlēt ir iespējams gan ar Mario, gan Luigi. 

Spēlē, ejot līmeņus, parādas ar vien jauni priekšmeti, kurus vari izmantot savā labā, piemēram, zelta puķes, ar kuru palīdzību vari pārvērst ķieģeļu blokus par zelta monētām, gredzens, kas pretinieku ātri vien spēj pārvērst zeltā, kā arī bloku maska, ar kuru tavs varonis pārvietojas ātrāk. 

 

Spēlei ir pieejama arī opcija spēlēt divatā, kas var spēlēšanu padarīt vēl aizraujošāku. 

 

Bildes 

nSMB2

nSMB2

nSMB2

nSMB2  

nSMB2

 

Trailer-

 

 

Gameplay-