NHL ziņu izlaidums Nr. 1

Kā jūs jau iespējams pamanījāt, eXs.lv rīkotais NHL turnīrs Nikomana vadībā noris pilnā sparā. Aktīvi tiek izspēlēti mači kā Austrumu, tā arī Rietumu konferencēs. Notiek cīņa par iekļūšanu Play-Off. Nav jau arī aiz kalniem tas brīdis, kad uzzināsim Play-Off dalībniekus. Nav jau arī noslēpums, ka ir vairāki neaktīvi spēlētāji, kas ļauj pārējiem iegūt lielākas izredzes uz iekļūšanu nākamajā kārtā.

Mūsu pirmais ziņu izlaidums ir veltīts pagājušā turnīra favorītiem. Ieskatīsimies, kā tagad spēlē 1. turnīra zvaigznes. Apskatīsim ne tikai dalībnieku veikumu, bet arī favorītu-komandu veikumu šajā turnīrā.


Sāksim ar pagājušā turnīra uzvarētāju un rīkotāju - Nikomanu! Šajā turnīrā Nikomans spēlē ar San Hosē SHARKS komandu. Turnīru viņs iesāka nu ļoti pārliecinoši, pārspējot divās spēlēs St. Louis BLUES ar rezultātiem 9:1 un 9:0. Vēlāk gan sekoja mierīgas spēles ar rezultātiem 4:3 vai 3:1. Bet pat izcilais sākums Nikomanam nenodrošināja 1. vietu turnīra tabulā.


 

Pirmajā turnīrā Nikomans uzvarēja ar Čikāgas BLACKHAWKS komandu. Šoreiz ar šo komandu spēlē Stroķis94, kas arī neslikti parādīja sevi pirmajā turnīrā, zaudējot Austrumu konferences finālā. Stroķis šo turnīru iesāka ar skaistām uzvarām divās spēlēs pret Kolorādo AVALANCHE, rezultāti 4:0 un 5:0. Tieši Stroķis ar savu stabilo spēli visa turnīra garumā aizpilda 1. vietu Rietumu konferences tabulā.


Kā nu neiztikt bez 1. turnīra vicečempiona Mystic F1re. Šoreiz viņš pārstāv Bostonas BRUINS komandu. Mystic, kā pats apgalvo, šo NHL turnīru iesāka pavisam neveiksmīgi. Tomēr viņš spēja saņemties un pakāpties līdz 2. vietai Austrumu konferences tabulā, līdz ar to, var teikt, nodrošināja sev vietu Play-Off'os, bet viss vēl var mainīties.

Mystic komanda pirmajā turnīrā bija Ņujorkas RANGERS. Tieši ar šo komandu Mystic tika līdz pirmā turnīra finālam. Tagad NYR aizņēma Mad Mac. Viņš pretēji Mystic'am ir iesācis manāmi labāk turnīru. MM ir ne tikai fiziski, bet arī morāli sagatavojies. Par to liecina spēle pret Atlantas TRASHERS komandu, kurā NYR sagrāva ATL ar rezultātu 9:1.

Paralēli favorītu spēlēm, Austrumu konferencē 3. vietu ieņem Tampa Bay LIGHTINING, kuru pārstāv Goldenstates. Komanda, kura uzsāka turnīru ar pamatīgu novēlošanos, bet tomēr parādīja lieliskus rezultātus. Līdzīga situācija ir arī Atlantas TRASHERS komandai, ar kuru spēlē Static Fake. Diemžēl pagaidām ATL nav tik labu rezultātu kā TBL.

Turpretim Rietumu konferencē nav tik sparīga dzīve kā Austrumos. Tur pie līderiem varētu pieskaitīt tikai vēl Kolorādo AVALANCHE un Edmontas OILERS komandas, ieņemot attiecīgi 3. vietu un 4. vietu Rietumu konferencē. Kolorādo pārstāv Lauveens. Pats atzīst, ka 3. vietu ieņemot tikai tāpēc, ka izspēlēja daudz spēļu. Edmontu pārstāv Extrime2005. Viņš mums sagādāja pārsteigumu, uzvarot pašu Nikomanu ar minimālu rezultātu 1:0.


 

Tas nu būtu šoreiz viss. Sekojiet tālāk jaunākajiem NHL turnīra notikumiem, spraigākām spēlēm un aizraujošākām reportāžām. Sīkāk par Austrumu Konferenci - spiest šeit! Bet, ja jūs vēlaties apskatīties Rietumu Konferences tabulu, spiediet šeit!

Paldies par uzmanību!

Reportāžu sagatavoja un ar jums kopā bija Ugunsputns.

Pateicamies Stroķim par ideju un palīdzību!

Uz drīzu tikšanos!

Laboja Ridiculus, labots 2x