NHL ziņu izlaidums Nr. 2

Un atkal jūs sveicina "NHL ziņu izlaidums". Varu jums pavēstīt, ka turnīrs ir strauji gājis uz priekšu un sākās turnīra Play-Off'i. Jā, gan! Tagad notiek īstā cīņa par Stenlija kausu. Mačus izspēlē tik aktīvi, ka jau Play-Off'u pirmā kārta ir pagājusi un no 16 komandām ir atlasītas 8.

Es jums stāstīšu par komandām, kuras bija tās spēcīgākās un veiksmīgākās, kas iekļuva Konferenču pusfinālos jeb Play-Off ceturtdaļfinālos. Apskatīsim spēļu gaitu un rezultātus, uzzināsim par jaunākajiem un šokējošākiem notikumiem. Atzīšu, ka daudzas komandas atteicās no turpmākās līdzdalības jau tad, kad bija zaudējušas tikai 1 vai 2 spēles.


Šoreiz sāksim ar Austrumu Konferenci, kur viss notiek spraigāk un dzīvīgāk. Mad Mac ar Ņujorkas RANGERS komandu uzvar Vašingtonas CAPITALS 2 spēlēs (3:1 un 4:2), bet pēc tam Vašingtona, Skeletona8 vadībā, padodas un neizspēlē 3. spēli.

 

Spēles, kurās viss norisinājās samērā ātri, notika starp Pitsburgas PENGUINS un Atlantas TRASHERS. Šajā duelī pārāka bija Sawly Pitsburgas komanda, bet Static Fake ar Atlantas komandu izstājas no turnīra. Spēle, kurā bija lielākā vārtu starpība starp šīm komandām:

Bostonas BRUINS pret Montreālas CANADIANS izcīna 3 uzvaras 3 sīvās spēles (1:0; 2:1 (SO); 3:2). Katra spēle tika uzvarēta tikai ar minimālu (1 vārtu) pārsvaru. Tie bija vienlīdzīgi pretinieki, bet tomēr Maddog'am ar savu komandu ir jāpiekāpjas Mystic F1re (pirmā turnīra Play-Off finālistam). Spēle, kurā uzvarētājs tika noteikts tikai pēc bullīšu sērijas:

Pēdējais un sīvākais duelis Austrumu Konferencē. Uzvarētājs - Reperis333, Filadelfijas FLYERS, - tika noskaidrots tikai pēc 4 spēlēm (1:5; 1:4; 4:2; 3:2), kad, 5. spēli neizspēlējot, Goldenstates ar Tampa Bay LIGTHINING komandu padodas līdzvērtīgam pretiniekam. Spēle, kurā uzvar Filadelfija:

 


Atgriežamies Rietumu Konferencē, kurā 3/4 dueļiem netika izspēlēti līdz galam. Lai gan 2 pretinieki atradās, kas savā starpā nospēlēja visas spēles. Tas ir Rexis, Anaheimas DUCKS un Nikomans, San Hosē SHARKS. Nikomans, pirmā turnīra čempions, uzvarēja Rexi 3 spēlēs (2:1; 3:1; 2:1), nodrošinot sev vietu Rietumu Konferences pusfinālā.

 

Spēles starp Dallasas STARS un Edmontas OILERS beidzās pie spēļu sērijas rezultāta 2:1, Dallasas labā, jo Extrime2005 atteicās turpināt turnīru tā, ļaujot Lauku5 nokļūt nākamajā kārtā.

Kolorādo AVALANCHE nospēlēja tikai 2 spēles, kurās sagrāva Vankūveras CANUCKS ar rezultātiem 2:0 un 10:2, pēc tam Brown Wyvern atteicās no turpmākās cīņas, ļaujot Lauveenam iekļūt Rietumu Konferences pusfinālā un sacensties ar Nikomanu.

Lielākā vilšanās notika, kad uzzinājām, ka Stroķis94 ar savu Čikāgas BLACKHAWKS komandu tomēr nepaspēs izspēlēt visus mačus, līdz ar to tiekot diskvalificēts un ļaujot Burvim99 Minnesotas WILD pavadībā iekļūt nākamajā kārtā.


 

Lūk, kādi sanāk Konferenču pusfinālu pāri:

Austrumu Konference:
Ņujorkas RANGERS : Filadelfijas FLYERS
Bostonas BRUINS : Pitsburgas PENGUINS

Rietumu Konference:
Minnesotas WILD : Dallasas STARS
San Hosē SHARKS : Kolorādo AVALANCHE


 

Tas nu šoreiz būtu viss. Sekojiet tālākajiem notikumiem turnīrā ar "NHL ziņu izlaidumu", un jūs tiksiet informēts par jaunākajiem rezultātiem un spraigākajām spēlēm.

Noderīgas saites:
Play-Off turnīra tabula - šeit!
Rietumu Konferences tabula - šeit!
Austrumu Konferences tabula - šeit!

Paldies par uzmanību, un lai jums veicas!

Reportāžu sagatavoja un ar jums kopā bija Ugunsputns.

Pateicamies Stroķim94 par ideju!

Uz drīzu tikšanos!

Laboja Ridiculus, labots 4x