Labvakar, tauta! Ar jums nu jau ceturtais NHL Ziņu Izlaidums. Te tiek apskatīta NHL turnīra norise. Mēs komentējam aizvadītās spēles un favorītu līdzšinējo veikumu turnīrā, ziņojam jums par jaunākajiem un skandalozākajiem notikumiem.

Pirmais, ko varu pavēstīt, ir tas, ka turnīru tagad pilnībā rīko Ugunsputns, jo nesenā skandāla dēļ Nikomans tika spiests atkāpties no šī amata, bet kādam taču vajadzēja ieņemt viņa vietu. Otrkārt, ir beigušies grupu turnīra mači. Visi ir gatavi Play-Off'iem, kas arī drīz sāksies. (Dalībniekiem, paziņoju, ka jūs mierīgi jau varat sākt spēlēt, jo ir izveidota Play-Off tabula, kuras linku jūs redzēsiet šī raksta beigās.) Bet ko te vēl ilgāk vilcināties? Labāk apskatīsimies aizvadītā grupu turnīra spēles.


 

Sāksim ar Austrumu Konferenci:

Sākumā pieteicās 11 komandas, kuras likās tiešām aktīvas un gatavas sacensties par NHL Turnīra kausu. Bet ar katru reizi komandu skaits saruka. Tad nu ielūkosimies, kāpēc tā notika!

Jānītss, lv pker1, fast un breikeris - tika diskvalificēti, jo pat tad, kad turnīrs bija sācies, nebija rādījušies. Dalībnieki arī neparādījās vēlāk, kā arī nepaziņoja savu neaktivitātes iemeslu.

Stroķis94 - viņam bija problēmas ar NHL, jo nesen viņa PC bija remontā, kur arī izdzēsa NHL. Viņš pieteicās, jo domāja, ka turnīra gaitā to varēs salabot. Bet tā nenotika. Diemžēl Stroķis neizspēlēja nevienu spēli, līdz ar to, tas tika diskvalificēts. (Viņš vēl joprojām nav atrisinājis šo problēmu. Ja kāds var palīdzēt, rakstiet viņam pa PZ (Privāto Ziņu) vai pa skype - Gladiators214.)

Lielākais pārsteigums bija saistībā ar Mystic F1re, kurš izstājās no turnīra personīgo iemeslu dēļ (9. klase). Daudziem tas bija šoks, jo viņš tomēr bija divkārtējais NHL turnīra vicečempions. Tas uzreiz pavēra plašas iespējas visiem pārējiem. Lai arī Mystic izstājās no turnīra, dažas draudzības spēles viņš uzspēlē gan, kā piemēram, pret Vašingtonas CAPITALS (Static Fake vadībā). Viņš uzvarēja 5:2. Pats apgalvo, ka forma tomēr ir jāuzturot, tāpēc pa retam uzspēlējot kādu maču.

Par pašām spēlēm. Vienīgā no palikušajām komandām, kura netika Play-Off'os, bija Montreālas CANADIANS, kuru pārstāvēja EA latvija. Neiegūstot nevienu punktu, viņš palika tieši aiz strīpas 5. vietā, kas viņam nenodrošināja iekļūšanu Play-Off'os.

4. vietā bija LAT ar savu Toronto MAPLE LEAFS komandu. Iegūstot tikai 2 uzvaras 7 spēlēs, Play-Off'os iekļuva tikai par mata tiesu.

Šajā grupā Buffalo SABRES pārstāvēja abu turnīru čempions - Nikomans. Izrādījās, ka šoreiz viņam grupu turnīrā diez ko neveicās, jo palika tikai 3. vietā. Tomēr Niko apgalvo, ka viņam galvenais bija iekļūt Play-Off'u kārtā, ko viņš arī izdarīja. Skatīsimies, kādus panākumus mēs šoreiz sagaidīsim no viņa.

Pirmajās divās vietās atradās Vašingtonas CAPITALS un Filadelfijas FLYERS attiecīgi Static Fake (1. vieta) un Valcom (2. vieta) vadībā. Puiši malači, parādīja, ko māk, un iekļuva Play-Off kārtā. Ar to arī apsveicam un redzēsim, cik gatavi viņi ir Play-Off kārtai.


 

Tagad Rietumu Konference:

Lai arī Rietumu Konferencē pieteicās par komandu mazāk nekā Austrumu Konferencē, te izstājās tikai divas komandas, kā rezultātā pārējās komandas nodrošināja tik lielu aktivitāti Rietumu Konferencē.

|JIaMeP| un sawlj02 tika izslēgti no turnīra pēc viņu pašu lūguma, jo teica, ka nevarēšot izspēlēt mačus.

Tā kā palika 8 komandas, notika spraiga cīņa par iekļūšanu TOP 4, kas nodrošinātu vietu Play-Off'os. Tieši puse netiktu uz Play-Off un protams visi to saprata un negribēja būt tajā vājākajā galā.

Droši var teikt, ka Dallasas STARS komanda Kambyz'a vadībā bija neveiksmīgākā komanda, jo sakrāja 12 zaudējumus pēc kārtas jau turnīra sākumā. Bet, kā par brīnumu, viņš nepadevās un turpināja spēlēt, līdz sagaidīja savu uzvaras stundu.

Pirmo reizi tas notika spēlē pret Čikāgas BLACKHAWKS. Hakerpuika (Reperis333), kurš vadīja šo komandu, laikam bija tik satriekts, ka nevarēja vairs izspēlēt spēles un ar 7 punktiem ieguva 8. vietu. Toties Dallasa beigu beigās izcīnīja 6. vietu.

Ar tādu pašu punktu skaitu kā Čikāgai 7. vietā atradās SanHosē SHARKS komanda Jurģa vadībā. "Haizivju" komanda TOP'ā atradās augstāk par BLACKHAWKS komandu, tāpēc ka bija savākusi mazāku zaudējumu skaitu.

Kā par nožēlu turnīra rīkotājs Ugunsputns ar savu Calgary FLAMES komandu palika tieši aiz strīpas - piektais. Turnīra vidū pat bija atteicies turpināt spēlēt, jo neredzēja tam jēgu, bet daži labi vārdi un uzvarētas spēles pret Nikomanu un Mystic F1re uzmundrināja viņu, un Ugunsputns turpināja turnīru. Kā redzams, ne par velti, jo ieguva augsto 5. vietu.

Tieši priekšā Ugunsputnam 3. un 4. vietā attiecīgi atradās Krankz (Detroitas RED WINGS) un Rexis95 (Anaheimas DUCKS), kuri sev nodrošināja iekļūšanu Play-Off kārtā jau labu laiciņu atpakaļ.

Konferences augšgalā atradās Vankūveras CANUCKS goldenstates vadībā. Goldenstates ļoti labi sevi parādīja iepriekšējā turnīrā, ko varēja gaidīt (un arī sagaidīja) arī šajā turnīrā. Tālu atraujoties no 2. vietas ieguvēja Eclipse (Kolorādo AVALANCHE), nodrošināja sev pilnīgu neaizskaramību.


 

Lūk, arī kādi sanāk Konferenču Play-Off pāri:

Austrumu Konference:
Vašingtonas CAPITALS : Toronto MAPLE LEAFS
Filadelfijas FLYERS : Buffalo SABRES

Rietumu Konference:
Vankūveras CANUCKS : Anaheimas DUCKS
Detroitas RED WINGS : Kolorādo AVALANCHE


 

Tas nu šoreiz būtu viss. Sekojiet tālākajiem notikumiem turnīrā ar "NHL ziņu izlaidumu", un jūs tiksiet informēts par jaunākajiem rezultātiem un spraigākajām spēlēm. Sekojiet līdzi Play-Off Turnīram.

Noderīgas saites:
Play-Off turnīra tabula - šeit!
Rietumu Konferences tabula - šeit!
Austrumu Konferences tabula - šeit!
Turnīra noteikumi: spiest šeit!

Paldies par uzmanību, un lai jums veicas!

Reportāžu sagatavoja un ar jums kopā bija Ugunsputns.

Pateicamies Rexim95 par sadarbību!

Pateicamies Stroķim94 par ideju!

Uz drīzu tikšanos!

Laboja Ridiculus, labots 1x