Loba dīna, kačs pi pīna! Ilgs laiks pagājis kopš beidzies NHL iepriekšējais turnīrs, kā arī vēl lielāks pēc pēdējā "Ziņu Izlaiduma" izveides. Tā kā 6. eXs.lv NHL Turnīra regulārais turnīrs ir galā un ir jau izspēlētas dažas PO spēles, laiks kārtējām Turnīra ziņām.

Pieminēšu, ka šis turnīrs bija aktīvākais no pēdējiem rīkotiem. Varētu arī domāt, ka šis turnīrs bija aktīvākais turnīrs vispār. Tāpēc pastāstīšu jums par favorītkomandām un dažām komandām, kuras kvalificējās izslēgšanas kārtai. Nevilkšu ievadu pārāk garu, citādi raksts būs liels.


Rietumu Konference:

Šoreiz aktīvākā konference bija tieši šī, tāpēc arī sāksim apskatīt šo grupu. Te bija sastopami vairāki turnīra favorīti.

Kā pirmo varam minēt Ke-, kurš ieguva NHL kausu iepriekšējā turnīrā. Viņš šoreiz vada Dallasas STARS komandu. Kristaps ir pārliecinošs līderis šajā galā, jo no 37 spēlēm ir cietis tikai vienu zaudējumu, kopā sasniedzot rekordlielu regulārā turnīra punktu skaitu = 105, protams, ierindojoties 1. vietā šajā konferencē.

Attēlā zaudējums pret Corz, kurš, izspēlējot tikai dažas spēles, tā arī vairs neparādījās Skype sarakstē. (Attiecīgi nesakrājot nepieciešamo punktu skaitu, lai kvalificētos izslēgšanas kārtām.)

Otram šīs grupas favorītam turnīrs iesākās nudie' slikti. Zaudējums pēc zaudējuma; sagrāve pēc sagrāves. Bet tomēr Užavs a.k.a. Stroķis94 spēja saņemties un pakāpās pat līdz 4. vietai kopvērtējumā. Viņš, kā parasti, pārstāvēja Čikāgas BLACKHAWKS komandu. Galā uzvaru un gūto vārtu bija vairāk nekā zaudējumu un zaudēto vārtu.

Attēlā uzvara papildlaikā par viņa tagadējo PO pretinieku Mike.

Ja jau iesākām sarunu par Mike, tad laikam ir arī jāturpina par viņu. Viņš pārstāv Kolumbus BLUE JACKETS komandu. Jaunpienācējs šajā turnīrā, kas mūs visus patiešām pārsteidza. Kopvērtējumā ierindojās 5. vietā, sakrājot otru labāko vārtu attiecību savā konferencē.

Attēlā lieliska spēle pret St. Luis BLUES komandu.

Otrs šī turnīra atklājums ir part of pkey. Jauniņais, kurš spēja sacensties ar TOP3 konferences komandām, līdz galā pats ieguva 3. vietu. Viņš vadīja San Hosē SHARKS komandu. Šajā regulārajā turnīrā guva vairāk par 100 vārtiem, kas ir iespaidīgs rezultāts.

Attēlā sagrāve pār Ņujorkas ISLANDERS komandu.

Rietumu Konferenci noslēdza jeb godpilno 8. vietu ieguva Latvian1111, kas viņam ļāva kvalificēties PO. Lai arī turnīram "pieslēdzās" vienā no pēdējiem brīžiem, tas ar savu Fīniksas COYOTES komandu spēja panākt pārējos.

Attēlā zaudējums bullīšos pret Mystic F1re komandu.


Austrumu Konference:

Nevaru teikt, ka šī konference bija mazaktīva, jo pats turnīrs bija ļoti darbīgs, tāpēc arī šīs konferences komandas izspēlēja vairāk par 200 spēlēm kopā. Šajā konferencē bija vairāk favorītu nekā Rietumos, varbūt tāpēc šeit bija daudz sīvāka cīņa par vietām.

Kā pirmo spēlētāju varu minēt Static Fake, kurš spēlēja ar Montreālas CANADIANS komandu. Lieki piebilst, ka viņš ieguva 1. vietu savā konferencē, gūstot gandrīz 200 gūtos vārtus un 65 punktus 26 spēlēs.

Attēlā pārliecinoša uzvara pār Anaheimas DUCKS komandu.

Otrs konferences favorīts Mystic F1re, izcīnīja 3. vietu regulārajā turnīrā. Viņš pārstāvēja Ņujorkas RANGERS komandu. Augstāk viņš netika iespējams tāpēc, ka turnīrs viņa bija kā pa kalniem, jo bija gan uzvaras 6:0, gan zaudējumi 0:6. Tomēr čalis saņēmās un guva savas padsmit uzvaras.

Attēlā uzvara par tās pašas pilsētas ISLANDERS komandu.

Vēl viens spēcīgs spēlētājs bija Elvijs70, kurš ierindojās 2. vietā, sasniedzot 60 punktu atzīmi. Viņš vadīja Pitsburgas PENGUINS komandu. Viņš no 23 spēlēm tikai 3 spēlēs ir cietis zaudējumus. Arī gūto un zaudēto vārtu attiecība ir iespaidīga 129:53.

Attēlā spēle pret turnīra organizatora Ugunsputna vadīto Filadelfijas FLYERS komandu.

Lai arī šajā konferencē bija daudz neaktīvu komandu, aktīvie spēlētāji to kompensēja ar daudzajām spēlēm. Viens no šādiem dalībniekiem bija Marthin Oz, kurš ierindojās 5. vietā Austrumu konferencē. Viņš spēlēja ar Buffalo SABRES komandu. 13 spēlēs viņš paspēja gūt divreiz vairāk vārtu nekā zaudēt tos.

Attēlā uzvara pret Užava vadīto Čikāgas komandu.

Interesants pavērsiens notika Ņūdžersijas DEVILS komandas vadībā. No sākuma tā cieta zaudējumu pēc zaudējuma Lv Skiler vadībā, bet vēlāk guva neskaitāmas uzvaras Riggins vadībā, kurš beigās pat izvilka 4. vietu savā konferencē un kvalificējās PO. Tiešām tikai jāpaslavē cilvēks par apņēmību uzņemties tādas komandas vadību, kura ir noliekusi galvu un ir gatava zaudēt visas cerības. Diemžēl Lv Skiler nepabeidza pilnībā turnīru, tāpēc es nespēju pateikt, vai tika uzstādīts jauns anti-rekords pēc kārtas zaudēto spēļu sērijā, vai tomēr netika vis'.

Attēlā uzvara Rigina vadībā pret Fīniksas COYOTES komandu.


Turnīra laikā tika laboti vairāki rekordi / anti-rekordi:

  • Visvairāk gūto vārtu regulārā čempionāta laikā Ke = 228;
  • Visvairāk gūto punktu regulārā čempionāta laikā Ke = 105;
  • Vislabākā vārtu attiecība Ke = 3.8;
    Corz'am ir 7.0, bet viņa neaktivitātes dēļ tas netiek ņemts vērā.
  • Vissliktākā vārtu attiecība Saxy Chakyz = 0.16;
    Lauku5 bija ļoti tuvu šim rezultātam = 0.17;
  • Visvairāk zaudēto vārtu regulārā čempionāta laikā Raimx = 126;
  • Visvairāk zaudēto spēļu pēc kārtas lauku5 = 16.

 


Lūk, arī Konferenču Play-Off pāri:

 

Austrumu Konference:

Montreālas CANADIANS : Vašingtonas CAPITALS
Ņujorkas RANGERS : Florida PANTHERS
Pitsburgas PENGUINS : Atlantas TRASHERS
Ņūdžersijas DEVILS : Buffalo SABRES

Rietumu Konference:

Dallasas STARS : Fīniksas COYOTES
SanHosē SHARKS : Kalgari FLAMES
Anaheimas DUCKS : St. Luis BLUES
Čikāgas BLACKHAWKS : Kolumbus BLUE JACKETS


Tas šajā "Ziņu Izlaidumā" arī viss. Sekojiet tālākajiem notikumiem turnīrā ar "NHL ziņu izlaidumu", un jūs tiksiet informēts par jaunākajiem rezultātiem un spraigākajām spēlēm. Sekojiet līdzi Play-Off Turnīram.

Noderīgas saites:
Play-Off turnīra tabula - šeit!
Rietumu Konferences tabula - šeit!
Austrumu Konferences tabula - šeit!
Turnīra noteikumi: spiest šeit!

P.S. Atkal pus trīs naktī.. :3

Paldies par uzmanību, un lai jums veicas!

Reportāžu sagatavoja un ar jums kopā bija Ugunsputns.

Pateicamies Stroķim94 par ideju!

Uz drīzu tikšanos!

Laboja Ridiculus, labots 2x