Īss filmas apraksts/sižets: Power ir amerikāņu drāma, kas pirmo reizi TV ekrānos nonāca Starz kanālā, 2014. gada 5. jūnijā.

Džeims Patriks ir ietekmigs un turīgs uzņēmejs, kuram pieder viens no populārakajiem un atpazītākajiem klubiem Ņujorkā. Viņam ir ideāla ģimene - sieva, kas ir izcila mate viņu diviem bērniem, izcila pavāre un velnene guļamistabā. 

Viņam ir izcils tēls, pat ne tēls, viņš dzīvo sapni, bet viņam ir arī otra identitāte - lielākais narkotiku dīleris Ņujorkā. Viss norit gludi, viņš ir sasniedzis virsotni, bet tas izmainās līdz viņa klubā ierodās viņa vidusskolas mīļotā un vecā romāna atjaunošana Džeimsam liek pārdomāt cik ļoti viņš vēlas palikt šajā biznesā un ko patiesi vēlās no savas dzīves..

Manas domas: Neatkārtojams, vilinošs un pārsteidzošs. Seriāls, kas aizraus pat lielākos skeptiķus. Ja tu vēlies atpūsties ar aliņu un labu drāmu, tad viennozīmīgi iesaku tieši tev pamēģināt. 

Seriālam piemīt iepriekš nebaudīta odziņa, kas pievelk un tie, kas seriālam seko, varēs atzīt, ka otrās sezonas noslēgums liek gaidīt 2016. gada vasaru aizvien nepacietīgāk. Mans vērtējums? 9.5, kāpēc nav 10 jautāsiet? To es atbildešu pēc 3. sezonas. 

Treileris: 

 

Laboja mad, labots 3x