Režisors: Louis Leterrier

Lomās: Jesse EisenbergCommonMark Ruffalo


Īss apraksts:

FIB aģents un detektīvs no Interpoles seko iluzionistu grupējumam, kuri savu uzvedumu laikā apzog bankas un visu iegūto dāvā skatītājiem.


Manas domas (Satur spoileri!):

   Personīgi, es par šo filmu uzzināju no pāris cilvēkiem, un dzirdot uzreiz gribēju noskatīties treileri. Treileris tiešām ir iespaidīgs, viennozīmīga lika man noskatīties šo filmu.

   Par filmu runājot.. Es jau biju gaidījis, ka sīki tiks izplānotas visas detaļas, kā tur viss notiek, kā pēc katras nolaupīšanas jeb maģiskā trika tiks parādīts aptuvenais plāns, kā tas tapis, un kur tas āķis. Tomēr arī biju gaidījis to, ka kāds no teiksim FIB aģentiem, vai Interpoles, būs bijis šis "The Eye". Es gan visas filmas gaitā gaidīju, kad tiks kaut kas pastāstīts par "The Eye", jo nav īsti pateikts, kas ir šis "The Eye", vismaz sīki nav pateikts, un tas man tomēr raisīja tādu gribēšanu uzzināt.

   Tad vēl varu arī teikt, ka filmai ļoti patika, kādi aktieri ir atlasīti. Labi aktieri ir atlasīti, jo pašam patīk filmas, kurās Džese Eisenbergs piedalās, viņam ļoti labi sanāk attēlot to mistēriju ar tādu odziņu, ka viņš vienmēr paliks pie sava vārda.

   Nu kopumā es biju diezgan daudz gaidījis no šīs filmas, daudz mani nepārsteidza, tikai pašās beigās bija tas moments, ko nebīju gaidītijis, bet gala vārdi - bija vērts noskatīties.


Mans vērtējums:

9/10

Pāris bildes:


Treileris:

Laboja mad, labots 2x