Tātad, pienāca mans ilgi gaidītais sūtījums no Ķīnas, kuram bija jāatnāk manis iedomāto 5 dienu laikā, tacu atnāca 8 dienās.. i'm OK with that.


Sāksim ar to, ka pats atskaņotājs bija iedomāts atsūtīt tādā, kā plastmasas ietvarā. tacu nē, atnāca burbuļplēves aploksnē + par brīvu atnāca 15 cm ar bezmaksas burbuļplēvi! crazy.gif  

Atvilkos līdz mājām un sāku taisīt paku vaļā, izkrita aizdomīga paskata vadu mudžeklis, kuru sadalot izrādījās, ka tie ir USB - Mini USB un pašas iPodīgās austiņas.

Pamēgināju ieslēgt atskaņotāju - tas izdevās! Reti kad no pasta atnāk kāda manta, kura no sākuma nebūtu jāuzlādē.

Par pašu atskaņotāju. Mazs, ērts, parocīgs, nav piebāzts ar visādiem ''navarotiem'', pilda savu funkciju  t.i. atskaņot mūziku, ir iespējams pievienot microSD/TransFlash atmiņas karti līdz 8GB (kas ir vienīgais atmiņas avots).

Par savienojumu ar datoru. Pievienojot USB kabeli, atskaņotaju var savienot ar datoru, taču viens no mīnusiem - failu pārsūtīšana bija ĻOTI lēna. aptuveni 24MB dziesma tika pārsūtīta aptuveni 2 minūtēs, kas manā izpratnē ir tiešām lēni.

Par austiņām. Austiņas tiešām izskatījās uz mata kā iPodam, taču ir nedaudz īsākas ( aptuveni 1 metrs ), sānos austiņām ir tādi kā caurumiņi, kuriem tiešām nav īpaši lielas nozīmes. No skata punkta - austiņas skaistas, glītas, taču ar maziem melniem plankumiņiem, kuri radušies plastmasas pārkausēšanas rezultātā. 
Trekns mīnuss. Ņemot austiņas ārā no iepakojuma pamanīju, ka tās grab. pakratīju katru austiņu, un secināju, ka atskaņojošās membrānas NAV piestiprinātas pie to korpusa. Graboņa staigāšanas laikā ļoti tracina, un neļauj īpaši izbaudīt mūziku. Taču austiņas taču var nopirkt citas, labākas, un tādas, kuras negrab! 

 Secinājums. Pēc savas būtības, atskaņotājs savas cenas ziņā ir praktiski ideāls, taču ir arī vajadzīgi daži uzlabojumi, kā piemēram tie paši austiņu stiprinājumi, kas noņemtu to graboņu un failu pārsūtīšanas ātrumu.

 Cena. Par šo ''Brīnumu'' iztērēju tikai 2.45 Lielbritānijas mārciņas ( pārvedot uz Latvijas valūtu - 1.62 Ls ).

 Komplektācija. 1x Mp3 atskaņotājs
                          1x USB - Mini USB kabelis
                          1x Austiņas 

 Mans vērtējums 7/10

Foto.
https://www.bildites.lv/images/0tbmejn9tcbpdp3jumgr.jpg
https://www.bildites.lv/images/1cf4ls6gzkdhg6dspn6h.jpg
https://www.bildites.lv/images/a1p3owvt4gmang1iixzi.jpg 
https://www.bildites.lv/images/v0zlpz5nfkv207v7g4xz.jpg 

Bonuss.
https://www.bildites.lv/images/2fwnqlqmhc6sed6sqo9b.jpg