Aizvelc savu slinko pakaļgalu uz veikalu, nopērc paku pelmeņus ( der jebkādi, taču visgaršīgākies sanāk tie, kas ir ar kūpināto gaļu ), tad kad esi norēķinājies ar kasieri, velc pēcpusi uz mājām.
Sākam ķerties gatavošanas procesam.
Atrodi mājās eļļu ( ja nav, velcies uz veikalu un nopērc ), atrodi kaut kādu pannu ( ļoti labi noder parastās, plāno pankūku pannas ) un gāzes / elektrisko plīti ( ar šī priekšmeta atrašanu, man liekas, problēmu nebūs ) .
Uz plīts uzliec pannu, un uz pannas uzlej eļļu ( nepārforsē! pelmeņi ātri kļūst taukaini! ), gaidi kamēr eļļa uzkarst. 
Kad eļļa ir uzkarsusi atver savu pelmeņu paku, un pieber pannu tā, lai pelmeņi būtu tikai vienā kārtiņā (nekādi izlecēji) un cep tos uz viduvējas uguns ( kapēc ? tāpēc, lai gaļa būtu izcepusies un no tās sāktu tecēt ''sula'' ) līdz viena puse paliktu brūna, tad ar lāpstiņu ( kulinārijas lāpstiņu, nejau smilšu un sapiera) apgriez tos uz otrās puses, cep arī to līdz brūnumam ( BRĪDINU! nepārforsē ar brūnganumu! pelmeņus ņem nost tad, kad tie ir palikuši apetītelīgi brūni, savādāk tie iegūs apdeguma garšu un smaku, kas nav īpaši patīkami).

Un jūsu ceptie pelmeņi ir gatavi!

Varat pievienot garšvielas, kā piemēram, sāli, piparus, maltos sarkanos piparus, krējumu, majonēzi, kečupu, dilles, lokus, kefīru, u.t.t.

Labu apetīti!