Jā, pirmais bloga ieraksts. Tagad jūtos krutāks par dažiem. (he he)

P.S. ja negribat- nelasiet, jo te ir 3 A4 formāta raksts par aptuveni visu šo mācību gadu.

Lai labi lasās. lol_mini.gif

 

   Labi, liekam jokus pie malas un sākam runāt par visu, kas ienāk prātā par pagātni un visu pagājušo gadu.

 

Pagājušā gada Setembris.

    Tas daļēji bija paša ļaunā vai labā iesākums, jo mūsu Valmieras Valsts ģimnāzijas (tālāk VVĢ) kojās ieradās jauni skolnieki. Jā, nu tur sākumā bija dažas domstarpības starp dažiem, daži kautiņi, meh, bet tas ir vienmēr sagaidāms ar jauniņajiem.

 

Oktobris

   Teikt, ka viens no labākajiem laikiem, jo tieši tad sākās aristoteļa jeb iesvētību mēnesis. atceros kā pats tiku iesvētīts (to ko man izdarīja nenovēlu citiem bet nu atmiņas par 2009 gada aristoteli visiem paliks prātā kas esmu es blum_mini.gif )

   mazs paralēlklasesbiedru darbs, mums bija kino tēma par 3 dienām, fantastika, romantiskais un šausmene, bet šogad 10 klase izspruka caurī vienkārši- viņiem bija jāpārgērbjas par aziātiem, par čigāniem un vēl kaut ko, ko es netaceros, bet tas bija jautri, varēja pasmieties par 10 smile_mini.gif

 

Novembris-Decembris

   Jā, man sākās juku laiki. Mācīšanās bija prioritāte, lai būtu kaut cik labas atzīmes VVĢ. un tā arī vidējo izvilku knapu septītnieku smile_mini.gif biggrin_mini2.gif

   To mēnešu izteiciens- Mūžu dzīvo un mūžu mācies. (ne tikai bez mādzībām, bet arī iemācījos to ka daži cilvēki ir vnk nožēlojami meļi un ka nevienam nevajag nekad uzticēties un nevajag dot otro iespēju, ja ir skaidri zināms, ka viņš/a, tāpat kļūdīsies.)

 

Janvāris-Februāris

  Sapratu, ka "Life is a bitch" un "Sit with a pretty woman for an hour, and it'll seem like a minute. But sit on a hot stove for a minute, and it'll seem like an hour.", bet tā šie mēneši pagāja diezgan jautri un sapratu, ka dažām lietām nav jēgas, īpaši atriebei, jo "two wrongs don't make a right". Arī sapratu to, ja es kaut ko nākotnē vēlos sasniegt, tad noteiktā mācībā tev ir ļoti jāmācās. Un tā arī darīju ar Matemātiku, Fiziku un Programmēšanu (personīgi un pastiprināti, īpaši programmēšanu). Tāpēc visiem Dikdikiem un citiem pokemoniem, un citiem normāliem cilvēkiem, ka lai gribi sasniegt savā dzīvē kaut ko, tad ir jāmācās. Labs piemērs ir, Bils Geitss, kurš jau bija apmākts ar datoriem jau no mazotnes, un viņš sāka mācīties no 11 gadu vecuma. Skatieties ko viņš tagad ir sasniedzis- viņš ir otrais bagātākais cilvēks uz pasaules. Bet daudzi no jums es varu saderēt apsmej tādus kā viņus- cilvēkus kas ļoti daudz mācās, bet padomā kas notiks nākotnē. Viņš smiesies par tevi. Tāpēc padomājiet, ko darat.

 

Marts-Aprīlis

   Nemaz šie mēneši nebija tik interesanti, jo sapratu Ka gads tuvojas beigām, bet tik daudz darba vēl nav izdarīta. "Laiks skrien ar vēja spārniem" Jauni ļautiņi, jaunas idejas, viss kustībā, bet apstāties vairs nav laika.

  Man ar mācībām ap to laiku (un arī tagad) ir apmēram tāpat kā jums dažiem ar RS(heh, esmu jau smagi atradinājies no tā, tikai tur eju runāties ar draugiem). Es sēžu pie grāmatām ilgāk nekā daži no jums un kamēr jūs daži sakat L2PK (Learn 2 player-Kill) es tikmēr varu teikt L2L (learn 2 learn). blum_mini.gif

 

Maijs-šodiena

   Ja tā labi padomā, tad iešaujas prātā atkal teiciens, ka laiks paskrien vēja spārniem. Še nu bija Septembris un tagad jau ir Maijs. Tik daudz cilvēku tev ir gājuši garām un vēl ir blakus tev. Ja būtu iespēja, patītu šo mācību gadu atpakaļ un sāktu no jauna un nepielaistu savas vecās kļūdas.

  Pašam jau nāk tāda slikta sajūta, ka jau pēc 4 mēnešiem iešu 12 klasē un pēc tā tava dzīve sākās, nebūs ne vecāku, ne mācību, tikai darbs un/vai ausgstskola. Arī pietiekami slikta sajūta ir, kad tev pēc 1 mēneša un 3 dienām paliks 18- jeb visu jauniešu sapnis, pilngadība. Nez kā jums, bet es labprāt paliktu mūžam jauns (nu 17 gadīgs knēvelis). Tu vari būt bezatbildīgs, tev ir mazākas iespējas tikt cietumā par to ka tu kaujies ar kādu mazgadīgo (ja pilngadīgais sakaujas ar mazgadīgo, viņam var piesolīt cietumu), tu vari izpriecāties ar jauniešiem un nav jādomā par rītdienu tik smagi. Jā, pietrūks visa šī.

 

Vasaras plāni

   Nu, tur jau nav ko domāt, sāksies 12 klase un tāpēc ir jāgatavoajas budžeta vietai jau, tāpēc pārsvarā ir jāmācās noteikti priekšmeti. Jācenšas dabūt vismaz vidējo 7, 5 vai augstāk priekš dažiem fondiem kad pabeigšu skolu, kā arī A līmeņiem.

   Pats tā jau esmu visu izplānojis kas un kā vasarai, bet aptuveni 40% no visa būs programmēšanas apgūšana (zpd darbs par OS, vēl mazs spēļu projekts uz openGL (kur ir BAIGI jāmācās, tpc to daļēji taisu kopā ar draugiem un free source lietām, engine u.t.t), pagļukošana ar c++ u.t.t ar citiem kodiem (es zinu ka daži no jums spečukiem teiksiet ka tas nav iespējams un nav reāli iemācīties baigi daudz par to, bet pēc savas pieredzes jau zinu, ja gribi- tad vari) un pārējie būs mācības un atpūšanās, kā arī sports (īpaši sprints un maratonveida skrējieni).

 

Yup, laikam pārāk aizrāvos ar rakstīšanu. blum_mini.gif bija kāds laiciņš kamēr uzrakstīju savu bēduprieku stāstu biggrin_mini2.gif bet no ikdienas exs.lv rakstniekiem tāli vēl esmu. Nav tāds "skills".

Paldies par uzmanību.

Laboja mad, labots 1x