Vasara, Vasara, vasara... Visi to tik ļoti gaidīja un vienmēr gaidīs.

 Ir jau noritējusi 17 vasaras diena, bet kurš skaita? Laikam es, jo vairāk gaidu Septembri, kad satikšu savus draugus Valmierā. Man nepatīk šī pretīgā tveice un īpaši odi un dunduri un ... Urgh, darbs ko man liek darīt vecāki. (Lauķu darbi, vieglākais no tiem ir skaldīt malku. Thank god) 
Njā, dzirdot to ko es tūlīt teikšu, man liekas puse pateiks ka esmu psihiski slims. Es vasarā mācos. (OMG, someone kill him!) Bet nu kas jādara, jādara. Sāku mācīties C++ jau no 1 Jūnija pastiprināti (pats ar viņu skolā nebiju saskāries, tikai prieka pēc kaut kad parakstīju kodu un pamācījos) un apsveru domu mācīties līdz vasaras beigām. Kāpēc es mācos C++? Tāpēc, ka es gribu rakstīt ZPD par Datorspēļu programmēšanu ar c++ kodu. 
Tas teikt, ir mans iestājdarbs augstskolā, kaut vai man to nevajadzēs. biggrin_mini2.gif Bez parasto c++ vēl personīgi mācos OGRE 3D (Free source 3d Engine, ko man vajag, ja vēlos vispār radīt spēli. Ogre ir arī daudz pamācību, kas atvieglos mācību procesu smile_mini.gif ) Bez manīm, strādās kopā vēl viens cilvēks kurš nodarbosies ar, manuprāt, grūtāko- šai personai būs jātaisa 3D projekti u.t.t. (paldies dievam, šis cilvēks jau to visu pieprot un viņam varu uzticēties, ka darbs būs gatavs. Tas nekas, ka darbam jābūt gatavam ap februāri. biggrin_mini2.gif ) ir mazāk laiks nekā 8 mēneši. Domājam, ka neko spīdošu neuztaisīsim, bet kaut ko tādu vienkāršu, kā 3D Cannon fight or something. Doma, ka ar lielgabalu jāiznīcina cits, bet tam priekšā ir kaut kādi priekšmeti, kā koki, zeme u.t.t. 3D grafikā. Bet nu arī loģiski ir tas, ka sāku mācīties tagad, jo ja mācītos kaut kad oktobrī, darbu neiztaisītu un tas būtu smieklīgi. Kaut vai tad es nebūtu arī nekāds profesionālis, es būtu apguvis pamatus un uztaisījis kaut ko easy.

Bez šīm mācībām man vēl ir jāapgūst matemātika (arī augstskolai, jācenšas dabūt eksāmenā pareizi 70-80%, kas nemaz, pēc manām domām, nebūs grūti, ja atkārtošu un cītīgi skolas laikā mācīšos, nevis dzeršu un kapāšu RS),  
un citi pretīgi priekšmeti, kā literatūra. Labs pierādījums manai klasei šogad. Vasara sākas, un skolotāja iedod sarakstu, kur ir rakstīta obligātā literatūra.
Nez kāpēc viņa beigās pieminēja šādus vārdus- "Lai jums jauka un interesanta vasara biggrin_mini2.gif "

OK, ko tad viņa lika man izlasīt-
Aleksandrs Grīns- Dvēseļu putenis (ieteica puišiem. hmm, laikam tāpēc, ka tā ir 780 lpp bieza. paskatoties uz to jau gribēju visam atmest ar roku)
Edvarts Virza- Straumēni (esmu skatījies izrādi, diezgan normāli, ieteiktu noskatīt smile_mini.gif )
Gunars Janovskis- Sōla (nesaprotu kāpēc ir ō, bet ir.)
Regīna Ezera- Aka (arī mazliet bieza)
Un tad seko, Nora Iksena, Inga Ābele, Gundega Repše, Pauls Bankovskis. No katra autora pa 1 grāmatai.

Sapratu kāpēc skolotāja lika to ļauno smaidiņu. Viņa ir visu Vasaras bojātāja lol_mini.gif
Tas kopā sanāk, ka man ir jāizlasa 8 grāmatas crazy.gif neskaitīsim to, ka man ir arī vairāki pdf faili priekš c++ katrs lielāks par otru un vidējais lielums ir 300 lpp.
Meh, domāju kaut ko izlasīt tagad, kaut ko vēlāk. Bet nu Putenis laikam būs pirmais. lol_mini.gif

Ā, jā, pirms nedēļas palika 18 gadi. Diezgan dīvaina sajūta ka vari iet pirkt alkoholu un pārdevējas ir ablomā, jo domā ka man ir mazāk gadu. lol_mini.gif
Varu dzert aliņu <3

Drīz arī Jāņi. domāju ieturēt ģimenes tradīcijas- taisīt paši savu Jāņa sieru un kvasu (aliņu šoreiz nē biggrin_mini2.gif ) un pārējo pārtiku. tas jau normāli te laukos crazy.gif


Sooo, kādi tad jums plāni un domas par vasaru? Arī liekas ka odi par daudz?



Laboja Dawgora, labots 1x