Originālais nosaukums: Самый лучший фильм 3-ДЭ

Latviskots nosaukums: Pati labākā filma 3 DE

Izlaišanas gads: 2011.gads

Žanrs: Komēdija

Valsts: Krievija

Režisors: Kirills Kuzins

Galvenajās lomās: Gariks Horlamovs, Pēteris Vins, Ekaterina Kuznecova, Aleksandrs Balujevs, Mihails Jefremovs, Aleksandrs Semčev, Valentīns Smernitckij, Deniss Jakovlevs, Konstantīns Solovjev, Deniss Žarikov.

Par filmu: Maks ir režisors iesācējs, kurš uzņēma savu filmu uz vienkāršu kameru. Tajā paša laikā Krievija kinoakademiķi organizē konkursu "Pati labākā filma Krievijā" un konkursa finālā tika 7 labākās filmas. Līdz to pārskatīšanai tās tiek glabātas seifā kur ir pasargātas, kā jau krievijā bieži notiek, no pirātisma. Visas šīs filmas ir tikai vienā eksemplārī.

Bet viktors Paličs uzpērks konkursa organizātoru un sūta maksu tās filmas paņemt un nogādāt pie viņa. Kad maks saņēma filmas viņš ar savu busu notrieca sivieti, te nu viņa piedzīvojumi sākas. Pēc dažiem nepareiziem lēmumiem viņš tās filmas sadedzina. Te viņš saprot ja grib dzvot kaut, kas ir jadomā. Maks sāk uzņemt šīs filmas pats. Tas viņiem jāpagūst pāris dienu laikā, 7 filmas.

Ekrānšāviņi:

 

Traileris:

Manas domas un vērtējums: Diemžēl man nav speciālo briļu, bet tik un tā filma aizraujoša. Diezvai to var nosaukt par ģimes, jo gadas ka gandrīz pasaka necenzētus vārdus, bez tā tagad krievu komēdijas nevar iztikt.

8/10

Laboja mad, labots 2x