1. Niks serverī.

- Janzz_

2. Pastāsti par sevi, par sevis nepieciešamību serverim, un kā Tu rīkotos konkrētu noteikumu pārkāpumu gadijumos. (250-500 vārdi).

- Tātad, mani sauc Jānis, mācos Bauskas Valsts ģimnāzijā. Esmu 15 gadus vecs, nodarbojos ar bmx sporta veidu, bet patīk arī agresīvā skrituļslidošana. Pēdējā laikā esmu piedūries Parkour. No mana skatu punkta, serverī ir tikai viens pienākumu pildošs moderators un tas ir Griķis. Vēlos pieteikties moderatora amatam, jo Svens (0bamaplaymc ) maz nāk onlainā. Serverī ir vēlviens moderators, bet to es uzskatu par apsmieklu. Nekādas attieksmes pret spēlētājiem un ir uzspļaut par to ko citi domā. Ja tikšu pieņemts jūsu komandā, apsolos atbilstoši pildīt pienākumus un ievērot noteikumus,  Esmu bieži iekšā serverī. Agrāk spēlēju šajā serverī kad bija parastais minecraft un vēlāk spēlēju kad bija vecais mc.exs.lv tekkits ar visiem pokemonu itemiem. Esmu administrējis arī citos Minecraft serveros, piemēram, mc.joc**r.lv. Esmu tur vēljoprojām amatā, bet domāju, ka aiziešu, jo pievērsos tekkitam. Tagad mazliet par situācijām un kā es rīkotos attiecīgi situācijai.

Čatā notiek flamewars starp 2 cilvēkiem:
Abus čaļus nomutotu uz 5 minūtēm,  ja pēc mute tas turpinātos, uzliktu ilgāku mute, bet ja atkārtotos vēlreiz, liktu lietā temp ban uz neilgu laiku.

 

Čatā visi klaigā, ka viens cilvēks lieto xray:

Tā kā visi izklaigājās, viņš var saprast, ka vērošu viņu, uzlikšu afk, itkā neko nezinu. Pavērotu viņu ar /invsee un vērotu kā pieaug ores skaits. Nu, piemēram, ja viņam minūtē 6 dmd+ tad nu 100% saprastu, ka xray. Beigās teleportētos pie viņa, ban.

Iepriekš jau biju rakstījis pieteikumu vecajam mc.exs.lv. Diemžēl, gala viedoklis netika izteikts.

https://exs.lv/read/mc-exs-lv-janzz_-pieteikums-administratora-statusam

Daudz ko saprotu no tekkit un būšu gatavs palīdzēt spēlētājiem ar neskaidrībām. Īpaši daudz vērošu dareshitiešus!

3. Vai Tu piekrīti augstākminētajiem noteikumiem.

Piekrītu, apņemos tos ievērot jebkurā gadījumā/ situācijā.