Nesen tika runāts par to, ka Sony nāca klajā ar jauno versiju PlayStation3. Par jauno modeli tika teikts daudz kas, piemēram, ka tas būšot enerģijas taupīgāks un vieglāks un momentā tas tika izdots Japāņiem, kas savukārt to izdeva. Ir daudz un dikti runāts par nākamās paaudzes spēļu konsolēm, kas no Microsoft un Sony būtu sagaidāmas tuvāko 2 gadu laikā. Tagad PlayStation izplatījuši baumas par to, ka PlayStation 4 tiks izlaists 2012 gadā.

Tagadējās attīstītākās spēļu konsoles, t.i. PlayStation 3 un Xbox 360 ir lielākais/garākais spēļu noiets, kāds jebkad ir redzēts. Ir izplatījušās baumas, ka Xbox 720 tiks atklāts nākamā gada E3 pasākumā. James Brightmans no IndustryGamers ir ziņojis, ka Sony arī domā par Playstation 4 atklāšanu nākamajā gadā.

Sony negrib atpalikt no Microsoft, jo Microsoft it kā tomēr domā izlaist jauno Xbox jau nākamgad, kā jau iepriekš teicu.

Kā jau mēs zinām ir ticis izlaists jaunais Wii U un arī tas ir neliels konkurents Xbox 360 un Playstation 3. Taču mēs lieliski zinām, ka Wii konsoles nav tomēr guvušas lielu popularitāti un novērtējumu, tāpēc tomēr arī Microsoft un Sony, neuzskata tos par konkurentiem, jo Wii U pats pa sevi ir atzīts, kā šīs paaudzes spēļu konsole, proti, tā ir attīstījusies tagad līdz Xbox 360 un PlayStaton 3 līmenim, taču šie divi spēļu giganti tūlīt laidīs jaunās konsoles ārā, kamēr Wii stipri no viņiem atpaliek.

Michael Pachter no Wedbush Securities domā, ka PlayStation 4 tiks atklāts 2013 gadā. Kamēr Colin Sebastian no Lazard Capital domā un izvērtē pašu Sony un ta gaming biznesu. Viņš domā, ka nebūtu īpaši gudri izlaist un ieguldīt lielos līdzekļus jaunajā konsolē, jo kompānija jau ir koncentrējusies uz jauno PS Vita, kā arī uz PlayStation 3 uzreiz nāktos nolaist cenu.

Ja Sony koncentrētos pagaidām tikai uz PlayStation 3, tad kompānijai tas vēljoprojām ienestu ļoti lielu naudu un tā savukārt atliktu jaunajai konsolei. Kompānija jau ir pateikusi, ka tā netaisās tērēt tik lielus līdzekļus, kā ar PlayStation 3, taču Playstation 3 līdz ar Xbox 720 iznākšanu varētu iedzīvoties lielos zaudējumos, jo viņiem nebūtu vēl iznācis PS4.

Nākotnes spēļu konsolēm nepieciešamas pilnīga izklaides sistēma, jo viņi nāks pa virsu visām citām platformām, tai skaitā smartphoniem un pašiem PC. Kā arī noteikti ir nepieciešama stingrāka komunikācija ar ārējo pasauli, kas atkal nozīmē, ka PlayStation un pārējās konsoles nekad nebūs tikai spēlēm.

Sony problēmas ar hakeriem ir ļoti lielas un tas ir tikai tāpēc, ka konsole tika ieviests internets, taču to nevar izņemt, jo kā jau iepriekš teicu, tas atkal radītu neiedomājamus zaudējumus.

Sony kompānijai ir grūta izvēle priekšā, vai izlaist PlayStation 4 līdz ar Xbox 720, vai arī atpalikt no viņiem un neiedzīvoties zaudējumos.

Jā, lai gan pats izlaišanas datums it kā jau ir noteikts un pat ir sākusies laika atskaite, taču tas noteikti nav galīgi patiess sakarā ar iepriekš aprakstītajām problēmām.

BILDES (nav oficiālas, visticamāk, fanu veidotas):

 

VIDEO:

 

Laboja Hibs, labots 3x