Plosts uz ..

Kad izdzirdēju šo ziņu, likās baigi forša ideja, reāli iedomājos skatu, ka viss plosts lielākā mērā sastāv no bumbām un tur to virs ūdens virsmas, un tie kas ir to uzbūvējuši varētu justies lepni par paveikto, arī par to ka informācija nonākusi masu mēdijos.

Pagājas dažas dienas, un ziņas izplatījās tālāk, redzēju apollo ziņās, citos blogos, pa radio pat pieminēja. Nu okei, malači puiši, uzbūvējuši kaut ko tādu.

Tad vienu vakaru biju iegājis kādā mājas lapā, izlasīju, ka to visu sponsorē "Aldaris", haha.. pietam līdzi brauks mediķu brigāde motorlaivās.. Booring.. Nākamajā dienā jau uzgāju bildes, kurā visa mana ilūzija par plostu sabruka...

Es biju iedomājies, viņu tādu kvadrātveidīgu, ar bumbu grīdu un sānos bumbas saliktas vairākos līmeņos, tā kā malu.. Bet, kad ieraudzīju īstās bildes.. Kas tas par volejbolu bumbu plostu? Katamarans uz kura virsū sakrautas bumbas, precīzāk, tīkli kuros iekšā bumabs, kuras pēc tam būs beigtas.

 

https://www.flickr.com/photos/drauguplosts/

https://www.apollo.lv/portal/news/71/articles/175582

http://drauguplosts.lv/

It kā jau forši, piedzīvojuma deva, kura būtu daudz lielāka, ja tas viss būtu bez mediķiem, aldara .... un ar īstu plostu