Valve atdod puzles žanra spēli Portal par brīvu līdz 20. septembrim! Izplatītāji ir izveidojuši vietni, kura ir domāta, lai skolotāji savu mācību programmu papildinātu ar uz fizikas balstītu puzles žanra spēli - Portal. Projekta ietvaros, līdz 20. septembrim spēli var lejupielādēt par brīvu.

 

''Lielākās grūtības mācot zinātni, tehnoloģijas, matemātiku un citus priekšmetus, sagādā satvert audzēkņa izdomu un ļaut tai saredzēt visas iespējas, kuras priekšmets paver'' vēsta vietne. ''Izmantot šādu spēli, kura māca fiziku, matemātiku, loģiku un nedaudz atbildību, ir pareizi, jo tas bērnus izklaidē, gan arī sagādā tiem prieku. Un tā mēs esam soli tuvāk, lai redzētu pilnvērtīgus un gudrus bērnus!''

 

Spēle ir izlaista 2007. gadā vai iegūstama kopā ar citām Valve spēlēm vai ar Orange box. Portal spēlē, spēlētājs iejūtas kā eksperiments maniakāla makslīgā intelekta ķetnās. Spēlētājam ir jāpārvar dažādi šķēršļi ar eksperimentālu ieroci - ''Portal gun''. Ierocis ļauj izšaut ''durvis'' uz citurieni, lai arī cik tālu tas būtu. Tas sākas ar vienkāršiem pārbaudījumiem, kuru sarežģītība pakāpeniski pieaug.

 

Portal apskats.

 

Sākotnēji Portal pārdeva par 20$, bet tagad tas ir par brīvu pieejams šeit, tikai līdz 20. septembrim!

Laboja PainFoinmr, labots 3x