PROJECT REALITY

 

 

 

Project Reality ir Battlefield 2 spēles mods. Spēles mērķis ir kontrolēt visu teritoriju, līdz pretiniekiem beidzas "tickets". Uzdevums ir vienkāršs, bet dažreiz mēdz būt visai sarežģīts, jo jābūt ātram, precīzam un veiklam. Sīvākās kaujas notiek spēlējot tiešsaistē 64~ spēlētājiem un tad tiešām vienam spēlēt ir ļoti grūti, tāpēc notiek koorporēšanās vienībās, kurā katrs spēlētājs izvēlās savu lomu.

Šī lomas izvēle padara šo spēli interesantu. Tu vari būt mediķis, pilots, tanka vadītājs(arī šāvējs), vienības vadītājs, grenadieris, snaiperis u.t.t. un katrai speciālitātei ir savi knifi, kurus tu apgūsi spēlējot...

Jo vairāk spēlē ar savu lomu, jo labāk iemanies to izmantot..

Piemēram, es joprojām neesmu pārāk labs pilots, pagājušā piezemēšanās bija pārāk strauja, tāpēc aizgāja bojā visa mana vienība..

 

 

 

Ar ko šī spēle atšķirās no citām?

Spēles veidotāji centušies spēli pielīdzināt īstenībai. Sākumā spēlējot, viss liksies ļoti sarežģīti. Nav tēmekļa ekrāna vidū, nerāda cik tev ir dzīvības un patronas aptverē, ir tikai pirmās personas skats un tavs ierocis.

Šaušana sākumā var likties sarežģīta, bet pie tā ātri pierod..

Ir arī visādi efekti, piemēram ja tev dzīvības ir mazāk pa 50% tu sāc asiņot, ekrāns paliek neskaidrāks.. līdz dzīvības sasniedz 20%, tevi var glābt tikai mediķis..

Granātu sprādzieni, atlēkušās lodes tevi var dezorientēt, tā teikt, ekrāns uz laiku nedaudz izplūst un pirms tu vari šaut ir nedaudz jāpagaida..

Tas pats ir ar šaušanu, ja tu pārvietojies, tava šaušanas precizitāte samazinās.

 

Kur dabūt šo spēli?

http://www.realitymod.com/

(Bet vispirms, tev vajadzēs uzinstalēt BATTLEFIELD 2, un tad tikai Project Reality)

 

Kur spēlēt?

Latviešiem ir savs serveris bf2.lv, bet ir liela izvēle spēlēt ārzemju serveros.

http://www.latvianreality.lv/


Prasības?

Minimālās : CPU : 2GHZ, RAM: 1 GB, VIDEO: 128 MB, HDD: 6 GB

Rekomendējamās: CPU: Dual Core, RAM: 2 GB, VIDEO: 256 MB

 

Video?

 

Karadabrība notiek dažādās valstīs un vietās, katrai valstij ir savs tehnikas izskats, valoda, kurā kājienieki runā. Tas arī padara spēli interesantu..

 

 

 

8 Balles no manis šai spēlei, vienīgā, kuru brīvajos brīžos uzspēlēju smile_mini.gif

Laboja throttle, labots 4x