Hey, hey. Esi gribējies pievienoties aktīvai frakcijai, kura vienmēr tevi atbalstīs un palīdzēs atvieglināt tavu spēlēšanu? Tu nevari tādu atrast? Tev ir tāda iespēja, pievienoties mūsu frakcijai! Mūsu frakcijas biežāk izmantotās vietas un vispār vietas:

*XP Farm(Stundā no pirmā līmeņa 80 mierīgi var uztrenēt)

*Kautuve(Sitam cūciņas, krājam galiņu, cepam uz grilla un tad kopīgi pie ugunskuram uzkožam ar aliņu)

*Ferma(Audzējam pumpkinus, melones un drīzumā ar wheat)

Nu ko, takā mazliet esmu pastāstijis, kas mums frakcijā ir populārākais un pats labākais, ķeršos pie konkursu daļas. Mēs meklējam konkursu veidotājus, kuri būtu gatavi organizēt šādus konkursus:

*PixelArt(Ir iedoti materiāli, zīmējums un cilvēkiem jātaisa šis mākslas darbs, pats rūpīgākais no darbiem dabūs pirmo vietu. Balvas sponsorē frakcijas adminstrācija, tātad Es(Wooorst), Classified un Preview. Balvas var būt visādas, sākot no parastiem dimantiem līdz enchantotiem dimantiem. Dalības maksa uz katru PixelArt ir 5 dimanti).

*Dimantu meklēšana(Šis ir ļoti grūts konkurss, jo konkursu vadītājam ir jāuztaisa aptuveni 2-3 stockus garš un augsts kubs, kurā ir jāievieto viena dimanta rūda. Šajā lielajā kubā ir jābūt arī citām rūdām, bet drīkst būt tikai viena dimanta rūda. Balvas ir tādas pašas, kā PixelArt konkursos, tikai te dalības maksa ir 3 dimanti).

*Stafete(Pie šī es nēesmu neko vēl domājis, tapēc neko vēl nerakstīšu klāt, bet apsolu, ka drīzumā te būs kaut kāda informācija).

Ja tu gribi pievienoties frakcijai, raksti apakšā mazu pieteikumu komentārus:

Vārds:

Vecums:

Mic ir/nav:

InGame niks:

Skype niks:

Cik tev ir nauda (/money vai /balance):

Cik tev ir dimanti:


Pieteikumus izskata frakcijas adminstrācija.

Tā butu informācija par mūsu frakciju, gaidam bildes, drīzumā arī tās tiks pievienotas.

 

Laboja Gek, labots 3x