Nosaukums- Nezūdošais Ļaunums: Dzīve Pēc Nāves

Nosaukums oriģinālvalodā- Resident Evil: Afterlife

Iznākšanas datums- 10.09.2010

Galvenie aktieri- Milla Jovovich, Ali Larter, Kim Coates, Shawn Roberts, Sergio Peris-Mencheta, Spencer Locke, Boris Kodjoe, Wentworth Miller.

Žanrs- Asa sižeta šausmu filma.

Režisors- Paul W.S. Anderson

Īsumā par filmu:

Ceturtā filma, kura ir balstīta uz spēles motīviem. Pasaulē, kuru izpostījis nāvējošs vīruss, Alise, vienīgā, uz kuru vīruss ir iedarbojies pozitīvi, turpina savu ceļu, lai atrastu, kādu, kurš vēl nav inficējies ar vīrusu un izglābtu, nogādātu drošībā. Viņas cerības ir jau gandrīz izzudušas, līdz viņa satiek senu drauzeni, kura piedāvā palīdzību. Abas dodas meklējumos uz Losandželosu, bet tas var izrādīties liktenīgs..

Dažas bildes:

Traileris::

IMDB vērtējums- 6.6/10

Mans vērtējums- 8.5/10

Filma man patika. Skatījos to 3D formātā un noraustījos visur, kur iespējams. Ar galveno aktieri trāpīts vienkārši perfekti. Mila Jovoviča lomai der perfekti. Kopumā filma atgādināja ‘’Zombieland’’ un ‘’Matrix’’ apvienojumu. Iepriekšējās daļas nebiju redzējis, bet liekas, ka neko daudz neesmu pazaudējos, jo īpaši liela sižeta starp tām nav (cik nu palasīju internetā.) Ja, ir iespēja izvēlēties noskatīties šo filmu 3D formātā, nepalaidiet to garām!

Laboja mad, labots 1x