Skatuves vārds: Robbie Williams 

Īstais vārds: Robert Peter Williams 

Dzimis: 1974. gada 13. februārī 

Dzimšanas vieta: Burslema, Anglijā 

Prot spēlēt: Ģitāru, basģitāru, sintezatoru un bungas 

Oficiālā mājaslapa:  http://www.robbiewilliams.com/ 

 

Mūziķis ir dzimis kādā pavisam mazā Anglijas pilsētiņā un savu popularitāti ieguva iestājoties grupā Take That. Savu karjeru grupā viņš sāka 1990. gadā, taču jau pēc 5 gadiem, proti, 1995, gadā viņš no grupas patvaļīgi atteicās un uzsāka solo karjeru un to piekopj vēl joprojām. 

Albumi

Savu pirmo albumu " Life Thru A Lens" laida klajā tikai 1997. gadā, bet jau nākamais abums sekoja nākamajā gadā ar nosaukumu " I've Been Expecting You". Tad jau arī 2000. gada albums "Sing When You're Winning", 2001. gada albums "Swing When You're Winning", 2002. gada albums "Escapology". Tad ar trīs gadu pārtraukumu, kura laikā tika īstenotas koncerttūres un koncertalbumi, beidzot 2005. gadā tika publicēts arī albums "Intensive Care", pēc tam 2006. gada albums "Rudebox" un visbeidzot 2009. gada albums "Reality Killed the Video Star".  

Albuma nosaukums Gads Dziesmu skaits
 Life Thru A Lens  1997          5
 I've Been Expecting You  1998         5
Sing When You're Winning  2000          6
Swing When You're Winning  2001         2
Escapology  2002         4
Intensive Care  2005         4
Rudebox  2006          5
Reality Killed the Video Star    2009         4

Mūzikas stils 

Robija Viljamsa mūzika mani piesaista ar savu šarmu, romantiku un ar to, ka katrā dziesmā ir pateikts kas vairāk, kā ritmiski vārdi. Viņa dziesmas ir ar diezgan lielu loģiku un patīkamu melodiju. Stils nebūt nav agresīvs un palīdz relaksēties, taču atsevišķas dziesmas ir kā radītas īstiem mīlniekiem. wink_mini.gif Piemēram, dziesma ar nosaukumu Feel

Dziesmu video 

Arī katrā videoklipā ir kas ieslēpts, taču ir viena dziesma, kurai ir izveidots patiešām dīvains video- Bodies, kur viņam pašam no anatomiskā skatījuma tiek rauti nost muskuļi un sievietes kā izsalkuši zombiji tos ēd. :/ Bet tas ir nieks, salīdzinājumā ar pārējiem video, kas ir vienkārši fantastiski. Dziesmas You Know Me video ir pavisam interesanti atveidots un pārsteidz Robija atraktīvā pieeja.

 

 

Popularitāte 

Robijs Viljams nav tikai poulārākais britu dziedātājs, viņš savu popularitāti ir iemantojis visā pasaulē un pat paguvis uzstādīt pasaules rekordu, kurā viņš pārdeva 1,6 miljonus biļešu uz viņa koncertiem vienā dienā! Un kopā ir pārdoti 55 miljoni viņa dziesmu ieraksti, kas ir diezgan grandiozs skaitlis. 

Labdarība 

Kā jau daudzi ļoti bagāti cilvēki, arī Robijs regulāri nodarbojas ar labdarību netikai tādiem mērķiem kā AIDS apkarošanai un bērnu slimnīcām, bet viņš ir arī ziedojis tādam sporta veidam kā futbols 6,5 miljonus mārciņas. Mēs visi atceramies katastrofu Haiti un tieši tam par godu viņš atkal uz brīdi apvienojās ar savu veco grupu Take That un izveidoja kopēju dziesmu, lai vāktu līdzekļus un palīdzētu cietušajiem. 

Koncerttūres 

Nosaukums Gads Mēnesis

The Show Off Must Go On

1997 oktobris - novembris
The Ego Has Landed 1998 maijs - jūnijs
One More For The Rogue 1998-1999 janvāris - marts
Man, The Myth, The Tax Bill 1999 maijs - jūnijs
Get Your Coat Baby, You've Pulled! 1999 oktobris
The Sermon On The Mount 2000 oktobris
The Sermon On The Mount 2001 marts
Weddings, Barmitzvahs & Stadiums 2001 jūlijs - augusts
Sing When You're Pacific Rimming 2001 oktobris - novembris
Weekends Of Mass Distraction Tour 2003 jūnijs - augusts
 Cock of Justice/Aussie Typo Tour 2003 oktobris - decembris
 Close Encounters Tour 2006 aprīlis - decembris

Sliktie ieradumi 

Robijs Viljams vēlas atmest smēķēšanu un ikreiz viņam tas nesanāk, bet tas vēl ir sīkums, viņam kā jau daudziem citiem mūziķiem ir biseksuālas tieksmes un daudz kur ir izskanējis, ka viņš pat ir pārgulējis ar savu miesassargu, taču manu attieksmi pret viņu tas nemaina, jo viņa mūzika tomēr ir un paliek lieliska! 

Dažas populārākās dziesmas

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Paldies, ka lasījāt. smile_mini.gif (Pooh)

 

RW

Laboja , labots 2x