Ir pagājuši 10 gadi, kopš RuneScape Classis lepni atvēra savus vārtus piedzīvojumu meklētājiem, un nu tas ir atpakaķ. Nākamās 2 nedēļas RuneScape Classic būs pilnībā atvērts  maksājošajiem spēlētājiem, pirms tas atkal tiks aizvērts jauniem spēlētajiem. Tu vari ienākt RuneScape classic uzspiežot šeit.

Mēs RuneScape Classic neslēdzam pavisam, tas, kā jau iepriekš, būs pieejams visiem maksājošajiem spēlētājiem, kas pirms tam tajā būs ienākuši. Tātad, pa ja Jums RuneScape Classic neinteresē, mēs iesakām Jums kaut vienu reizi ienākt šajā spēles versijā, lai varētu to vēlreiz apmeklēt, ja nu jūs kādreiz pārdomājat. Jūs arī iegūsiet iespēju saņemt Classic Cape, tātad tas ir arī kā pamudinājums tiem, kas šaubās, vai ir jēga apmeklēt šo spēles versiju. Lai noskaidrotu kā iegūt Classic Cape spied šeit.

Apskati apkārtni, un tu ieraudzīsi vecmodīgo RuneScape versiju, kas ir ļoti tālu atpalikusi no oriģinālās spēles gan grafikas, gan satura ziņā, bet tai piemīt sākotnējais spēles šarms. Atrodi atšķirības starp Classic un RuneScape, izpēti visus 50 kvestus, un izpēti pasauli, kurā Morytania bija tikai blāva ideja spēles izstrādātāju acīs.

Mod Mark