Komanda "Sāc strādāt Bitē" negaidīti uzvar eXs.lv florbola turnīrā "Atkušņa kauss '16"

Kā zināms, pagājušajā nedēļas nogalē Bulduru Dārzkopības vidusskolā notika jau ceturtais eXs.lv florbola turnīrs "Atkušņa kauss '16", kurā ne sensacionālu, tomēr mazliet negaidītu uzvaru izcīnīja komanda "Sāc strādāt Bitē" (SSB). Kopumā zaļo kreklu īpašnieki aizvadīja piecas spēles, izcīnot četras uzvaras un vienreiz grupu turnīrā nospēlējot neizšķirti. Par ceturtā eXs.lv florbola turnīra čempioniem tika kronēti StyrnucisAlens_LAikis0Kreatīvs un tukumnieks.

Turnīra atklāšanas mačā spēlēja tieši SSB  un "Kišmiš ar rozīnēm" . Lai arī SSB pašiem sava vārtsarga nebija, pateicoties citas komandas vārtuvīra koola pūlēm un diviem tukumnieka gūtiem vārtiem, SSB svinēja uzvaru ar 3:2. Turnīra otrajā mačā, kur spēlēja "Mēs,nemākam, komatus,,," (KOMATI)  un "Sekss ar mani"  komandas, divas rezultatīvas piespēles veica lakrica, palīdzot sarkano kreklu īpašniekiem izraut neizšķirtu 2:2. Pirmās kārtas noslēdzošajā cīņā sacentās B grupas vienības "Bēgļi"  un "Bulduris" . Ar četriem gūtiem vārtiem šajā spēlē izcēlās Valzirgs, kurš palīdzēja "Buldurim" svinēt panākumu ar 5:3. Zīmīgi, ka "Bulduris" bija izvirzījušies vadībā ar 5:0, bet "Bēgļiem" līdz cīņas beigām izdevās atspēlēt trīs vārtus.

Nākamais duelis bija vienīgais, kurā SSB neizcīnīja uzvaru, jo tās spēle ar KOMATIEM noslēdzās neizšķirti 3:3. Savukārt nākamajā mačā pirmo uzvaru svinēja "Kišmiš ar rozīnēm", kas ar 2:0 pieveica "Sekss ar mani". Turpinājumā vēl vienu neveiksmi piedzīvoja "Bēgļi", kas ar 3:5 piekāpās "Single Boys" , lai arī pēc pirmajām minūtēm pelēko kreklu īpašnieki bija vadībā ar 2:0.

Pirms pēdējās grupu turnīra kārtas SSB ar 4 punktiem bija A grupas līdere, otrajā vietā ar trim punktiem bija "Kišmiš ar rozīnēm", bet pie diviem punktiem tikuši KOMATI. Pēdējie, ceturtie, ar vienu punktu bija "Sekss ar mani". Tikmēr B grupā līderpozīciju dalīja "Single Boys" un "Bulduris", tādējādi nodrošinot vietu izslēgšanas mačos. Trešajā vietā bija abas grupu spēles aizvadījusī "Bēgļu" komanda, kuras kontā bija divi zaudējumi.

Tāpat vietu pusfinālā trešajā kārtā nodrošināja "Kišmiš ar rozīnēm", kas ar 2:1 uzvarēja KOMATUS. Savukārt pēdējā A grupas spēlē cīkstējās "Sekss ar mani" un SSB. Lai sarkano kreklu īpašnieki iekļūtu pusfinālā, viņiem bija jāuzvar SSB vismaz ar divu vārtu pārsvaru. Tomēr tika aizvadīta sīva cīņa, kurā vienīgos vārtus guva un uzvaru SSB nodrošināja tukumnieks, liedzot "Sekss ar mani" komandai cīnīties par medaļām. Pēdējā šīs kārtas mačā tika izšķirts B grupas liktenis, kurā "Single Boys" ar 3:1 pieveica "Bulduris".

A grupa Sāc strādāt Bitē Kišmiš ar rozīnēm Mēs,nemākam, komatus,,, Sekss ar mani KOPVĒRTĒJUMS
Sāc strādāt Bitē

  3:2  3:3  1:0  7:5 
 3 punkti 1 punkts  3 punkti  7 punkti
Kišmiš ar rozīnēm

 2:3   2:1   2:0 6:4
 0 punkti 3 punkti 3 punkti 6 punkti 
Mēs,nemākam, komatus,,,

 3:3 1:2    2:2  6:7 
 1 punkts 0 punkti  1 punkts 2 punkti 
Sekss ar mani

0:1  0:2 2:2     2:5 
0 punkti  0 punkti 1 punkts 1 punkts 

 

B grupa Bēgļi Bulduris Single Boys KOPVĒRTĒJUMS
Bēgļi
  3:5 3:5 6:10 
0 punkti 0 punkti 0 punkti
Bulduris
5:3    1:3 6:6
3 punkti 0 punkti 3 punkti 
Single Boys
5:3 5:3    8:4
3 punkti 3 punkti 6 punkti

 

Turpinājumā katras grupas divas labākās komandas iekļuva pusfinālā, savukārt atpalicēji tika ielozēti C apakšgrupā, kur tika izspēlēta 5.-7.vieta. C apakšgrupas pirmajā mačā KOMATI ar 3:1 pieveica "Bēgļus", liedzot tiem tikt pie pirmās uzvaras šajā turnīrā. Savukārt otrajā duelī KOMATI ļoti sīvā un interesantā cīņā cīnījās neizšķirti 5:5 ar "Sekss ar mani". Šis bija otrs rezultatīvākais mačs šajā turnīrā. Zīmīgi, ka vienus vārtus guva arī lakrica, kas tribīnēs izpelnījās lielas ovācijas. C apakšgrupas noslēdzošajā mačā cīnījās divas komandas, kas vēl nebija svinējusi panākumu šajā turnīrā - "Bēgļi" un "Sekss ar mani". Svarīgajā mačā uzvaru ar 5:4 izcīnīja "Bēgļi", turnīra noslēgumā nodrošinot sev sesto vietu, tikmēr viņu pretiniekiem bija jāsamierinās ar pēdējo, septīto, pozīciju.

 

C grupa Bēgļi Mēs,nemākam,
komatus,,,
Sekss ar mani KOPVĒRTĒJUMS
Bēgļi
  1:3 5:4 6:7 
0 punkti 3 punkti 3 punkti
Mēs,nemākam,
komatus,,,
3:1    5:5 8:6
3 punkti 1 punkts 4 punkti 
Sekss ar mani
4:5 5:5    9:10
0 punkti 1 punkts 1 punkts

 

Pirmajā pusfinālā cīnījās labākā A grupas komanda SSB un otrā labākā no B grupas "Bulduris". Pamatlaiks šajā mačā beidzās neizšķirti 2:2, tāpēc, lai noskaidrotu uzvarētāju, bija nepieciešams aizvadīt pēcspēles metienu sēriju, kurā veiksmīgāki bija tieši SSB, galā svinot uzvaru ar 3:2 (SO). Zīmīgi, ka viens no "Bulduris" spēlētājiem Krekeris, izpildot "bullīti", aizmeta garām tukšiem vārtiem, tādējādi palīdzot pretiniekiem tikt pie panākuma.

Otrajā pusfinālā spēcīgākā B grupas komanda "Single Boys" rezultatīvākā turnīra mačā ar 8:6 pieveica "Kišmiš ar rozīnēm". Līdz ar to finālā iekļuva melno un zaļo kreklu īpašnieki - "Single Boys" un SSB.

Cīņā par trešo vietu "Kišmiš ar rozīnēm", šķiet, bija izšāvuši visu savu pulveri, jo mačā par bronzas medaļām tie nespēja turēties pretī "Bulduris" spiedienam un cieta zaudējumu ar 0:4, ar diviem vārtiem izceļoties krabz.

Tikmēr turnīra noslēdzošajā mačā, zelta spēlē, negaidīti uzvaru izcīnīja SSB, kas finālā ar 5:2 uzvarēja vienus no turnīra favorītiem "Single Boys". Ar trim vārtiem jeb "hat-trick" šajā duelī izcēlās tukumnieks.


Komanda vietu sadalījums:

1.  Sāc strādāt Bitē
2.  Single Boys 
3.  Bulduris
4.  Kišmiš ar rozīnēm
5.  Mēs,nemākam, komatus,,,
6.  Bēgļi
7.  Sekss ar mani

 

Spēlētāji, kuri guva vismaz vienus vārtus:

Niks   Gūtie vārti Niks   Gūtie vārti Niks   Gūtie vārti Niks   Gūtie vārti
Valzirgs 9 Fidoo 5 Funky 2 Shevijs 2
nikomans 8 pinkpanther 4 krabz 2 AirDog_lv 2
ilikecheese 8 Lopatko_J 4 Dāvis_ 2 PepsisYo 1
Magic 7 Neith 4 VanD57 2 lakrica 1
Tukumnieks 7 Kreatīvs 3 Dzindzis 2 Styrnucis 1
Ridiculus 5 Aikis0  Earthquake 2 Aigars 1
                  Alens_L 1

Par turnīra bombardieri kļuva Valzirgs, kurš četrās spēlēs "Bulduru" labā guva deviņus vārtus.

Spēlētāji, kuri veica vismaz vienu rezultatīvu piespēli:

Niks   Piespēles Niks   Piespēles Niks   Piespēles
Kreatīvs 5 Magic 2 Lopatko_J 1
PepsisYo 5 Ridiculus 2 Funky 1
lakrica 5 Aikis0 2 krabz 1
pinkpanther 4 Valzirgs 1 Dāvis_ 1
Static 3 nikomans 1 VanD57 1
Krekeris 3 Fidoo 1 Styrnucis 1
            Aigars 1

Par turnīra asistentu tika atzīts Kreatīvs, kura pārstāvētā komanda izcīnīja zelta godalgas.

Rezultatīvāko spēlētāju TOP 11:

Niks Komanda Gūtie vārti Piespēles Rezultativitātes punkti
Valzirgs 9 1 10
nikomans 8 1 9
Magic 7 2 9
ilikecheese 8 0 8
pinkpanther 4 4 8
Kreatīvs 3 5 8
 Tukumnieks 7 0 7
Ridiculus 5 2 7
Fidoo 5 1 6
PepsisYo 1 5 6
lakrica 1 5 6

 

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts tukumnieks, kurš ne tikai palīdzēja savai komandai SSB triumfēt šajā turnīrā, bet arī guva sešus vārtus, pārstāvot citu komandu (vārti nav pieskaitīti statistikā).

Par labāko šī turnīra vārtsargu tika atzīts koola, kurš 11 aizvadītās spēlēs ielaida 27 vārtus, taču palīdzēja ne tikai SSB izcīnīt zeltu, bet arī "Bulduriem" tikt pie bronzas godalgām.

Paldies visiem, kuri piedalījās šajā turnīrā. Kopumā pasākumu apmeklēja 42 exs.lv forumā reģistrēti lietotāji un četri cilvēki no malas.

Paldies arī mūsu sponsoriem "Red Bull", kuri visus dalībniekus nodrošināja ar atspirdzinošiem enerģijas dzērieniem!

Laboja Ridiculus, labots 12x