Jā, mūs apzaga. Savējais! cray_mini2.gif

 

   Kas? Kur? Kad? Kurš? Viss ir zināms, tagad tikai jāizdomā, kā atrisināt. ;o

   Viss sākās ar to, ka uzreiz pēc pārvākšanās uz jaunajām skolas telpām, par ko jau rakstīju iepriekšējos ierakstos, ļoti ātri iedzīvojāmies - pirmajā nedeļā uz savu klasi sastiepām tumbas (90nieces!!!) tur pat skolā atrastas un arī televizoru ar pāris skapīšiem, arī skolā atrastu. Skanēja tīri solīdi, jo īpaši basi. Blakus klasē pat siena esot sākusi plaisāt.. Un kko administrācija, virs kuras mūsu klase atradās teica.. Skanēja labi līdz šai nedēļai.

   Jau vakar no rīta konstatējām, ka mūsu iemīļotās tumbas ir pazudušas. Viss. To vairs nav. Kas tad tās ņēmis? Caur garu un plašu pierādījumu vākšanu apstiprinājās mūsu aizdomas uz lielo H, mūsu klasesbiedru. Izrādās, šis svētdien tā vienkārši atbraucis uz skolu kopā ar tēvu (policistu!!) un tās tumbas, kuras teorētiski nebija neviena īpašums, pēc papīriem, bet praktiski Rīgas 100. vidusskolas vecais inventārs un mūsu klases trofeja, ko lielās pūlēs kopīgiem spēkiem bijām guvuši, paņēmis it kā tās būtu viņējās - nozadzis. Tā vienkārši. ;o Un stulbākais, ka tagad pēc liecinieku (dežurantu) liecību saņemšanas viņš turpina melot acīs skatīdamies gan mums, klasesbiedriem, gan audzinātājai, ka svētdien ir bijis skolā, lai paņemtu sporta tērpu un neko par tumbām nezin. Vai nav nekaunība? Un nejau pirmā reize melojot, lielais H, kā tad bija ar tām kavētajām stundām, kad skolotājam vienu, vecākiem otru? Un kā ar tiem diplomdarbiem, ko Tu nozagi mums redzot? Sad.. cray_mini2.gif

   We'll see, kas notiks rīt, kad iesaistīsies mācību pārzine. ;o

   Nezinu, kamdēļ, taču šī sasodītā dziesma, kas ir tik ļoti trula un bezdvēseliska, kopš to dzirdēju Kuršos sestdien pielipa.. cray_mini2.gif Nesaprotu, kā var iepatikties kaut kas tik sekls!?