Režisors: Lorene Scafaria

Lomās:  Steve CarellKeira KnightleyMelanie Lynskey

Par filmu

   Kad zemei tuvojas Asteroīds, Dodža sieva panikā viņu pamet un Dodžs secina, ka nu ir gluži viens. Kamēr pārējie ļaudis steidzas baudīt dzīvi ar narkotiku un izvirtību palīdzību, Dodžam tas nav vajadzīgs. Viņš dodas meklēt savu koledžas laiku mīlestību. Viņam pievienojas ar viņa kaimiņiene, kas  cer satikt savu ģimeni. Viņa netīši Dodža plānos veic izmaiņas.

 

Manas domas

    Taisnību sakot filma nebija īsti tas ko gaidīju. Tiesa - neesmu drošs, ka zinu, ko gaidīju. Katrā ziņā kaut kā pietrūka - ticamības efekta. Fakts, ka par nākošo Asteroīdu nebija pilnīgi nekādas informācijas, vien tas,ka to mēģināja iznīcināt, bet neizdevās, arī nomoka prātu visas filmas garumā. Vai tiešām tas ir tik liels, ka iznīcinās visus un nav nekāda "backup" plāna (piemēram pazemes bunkuri)? Taisnību sakot no visas filmas vislabākajā atmiņā ir palicis radio citāts:"we'll being bringing you up-to-the-minute coverage of our countdown to the 'End of Days', along with *all* your classic rock favorites."

    Par aktieriem runājot - savu darbu lieliski paveica gan Kēra Naitlija, gan Stīvs Kerels, tomēr jāatzīst, ka abiem nebija tās izcilākās lomas. Turklāt nevis viņu darba dēļ, bet gan tāpēc, ka gluži vienkārši šī filma nav tāds materiāls.   

Protams - no vienas puses skaista ideja - triekties sazin kur, lai atrastu koledžas laika draudzenīti, bet no otras puses - cik prātīgi? Bet, tāpēc jau tā ir filma. Filmas beigas atstāja daudz neatbildētu jautājumu. Ir jauki, ja liek padomāt, taču tika aizsākti par daudz blakus sižeti, kas tā arī netika pabeigti.

Mans vērtējums: 5.9

Patīkamu skatīšanos!
    

Laboja mad, labots 3x