Tātad, kā daudziem man arī 1.septembrī sāksies skolas gaitas, un tās nebūs parastās, ierastās, jau iemītais ceļš, bet gan jauna skola, jauni cilvēki, jaunas asinis(ceru ka viņas visa pirmā māc. gada laikā neizšķīdīs pa sienu/grīdu).

Tātad, kā jau saprotams, es pametu savu veco skolu pēc 9.kl. kur bija manas superīgās atmiņas, pazīstamās skolotājas, cilvēku un draugi. Būs jāpārceļas uz jaunu moku kambari (he, he, he) un tur jāpūžņo 4 gadus, cerams, ka tomēr nepūžņošu... biggrin_mini2.gif

Bet ne īsti stāsts par to. Šodien man bija jāiet strādāt, jeb jāiet praksē uz skolu. Nezinu kādēļ, bet es aizrāpoju...lab tētis aizveda crazy.gif , ak es sliņķīc... Aizrāpoju līdz kkādam kabinetam otrajā stāvā, tur man iedod lapeli kur atzīmēs kā esmu strādājis, no cikiem līdz cikiem u.tml., būtu es nofočējis, tik laika nebija sad_mini.gif . Es jau domāju, kas ta man būs jādara?! Logi jāmazgā, daži krēsli jāsaliek? Jo 7 kl. aizgāju uz skolu, tik jāsanes galdi klasē un krēsli, un tad atā. Bet nē....epriekšējo gadu pieredze mani maldināja, šodien bija jāstrādā pamatīgi... Jēzus marija, bija jānes krēsli un galdi, pilnīgi burtiski, no vienas skolas gala līdz otram, visā nopietnībā. Krēsli bija viegli nesami līdz izštukoju kā jānes. Bet galdi...lielā problēma, no PSRS laikiem palikuši, pilnīga koka galdi, ar 100 lakas un krāsas kārtiņām, jānes, no sākuma bija maz, bet tad vēl mums iedeva, ko nest, labi, ka kopā bijām 4 nesēji, es tur atdotos uz kāda galda un izlaistu garu, ja man viss vienam būtu jānes...Ļoti, ļoti ceru, ka man tas kaut ko dos, ka es to darīju.

 

Heh

Mans dīvainais stāsts. Kāds vēl ir bijis skolā uz praksi? Kā tev gāja? uzraksti, būs interesanti palasīt.