Kā visi pamanījušu, arī tie, kuri nav, tad atgādināšu - sācies skolas laiks.(omg, ne?) Sākušās mācības u.c. izņemot cilvēkiem, kuri strādā vai ir paņēmuši 'atvaļinājumu', piemēram augstskolās(or jaucu) kkāds tur akadēmiskais atvaļinājums or so.

*(pa vidu salikšu pašlaik manas top dziesmas, arī, nu jau, mainstreamīgo DubSoli)*

Man jau nav nekas īsti pretīm pret mācībām, jo vasara jau pieriebās, jo draugi padebī..., kā iznākumā - nebija ko darīt ielākoties.

Skola sākās - yes un fuk reizē, yes - pazīstamie cilvēki un fuck - mana skola ir trula daudz veidos.

 

Trula, jo 80min nosēdēt ir pretīgi, mugura dēļ tā jau pēc pirmā kursa sāpēja! Tad vēl tas, ka daudzreiz tās 80 min ir krēsla un bikšu strīķēšana jeb trulākā atsēdēšana. Dažreiz - ok, bet..kas par daudz, tas par skādi. Tad vēl, pirmās dienas man bija bezjēdzīgas..nekas gandrīz nav darīts, vienīgais, kas bija - ir uzdots mājasdarbs, viens, uztaisīt prezentāciju. Kei. uztaisīšu..jūtu, ka vismaz vienā stundā būs kaut kas jādara, ja jau pēc pirmās stundas mājasdarbs.

tad vēl, skola, kei. aprunāju. tagad būs apraksts par otro virsraksta daļu: 'Lūdzams vemt Tur nevis Tur'. jeb, kā es pirmo reizi izpratu - vispirms jāiesildās.

Kei. šodien bija sporta diena, diena sākās ar šļūdoni no dabasu melnumiem, kuri vēlāk pārpelēkojās..Kei. viss slapjš, velkos uz pretīgu stadionu, tie, kas zin - Daugavas stadions, Jelgavā. tas stadions NAV darba kārtībā, tam ir visi, padomju laika pārklājumam domāti nodrāzti. Izskaidrojums - pārstrādātu riepu gumijas izkausētas 4stūra formā un salikta mozaīkas tipā, ka apklāj ‘skriešanas celiņa laukumu’. Un liela daļa no šiem gabaliem ir izgājuši no savām pozīcijām un daudzi jau ir šķībi(horizontāli šķībi). Tas jau nekas, ka vienā pagriezienā zeme zem gumijām ir Latvijas kalni un lejas, kur uzkāpjot uz ne tā mozaīkas gabala, pavērsies ap un vēlāk UZ kājām debesu šļūdonis, jeb lietus ūdens.

Labi, 400m izskrēju - jutos pamiris, es tikai Augustu netrenējos un man jau plaušas līda ārā elpot, jo es nespēju tās īsti 'izvēdināt'. Par labu arī nenāca tas, ka bija 'rasas' tipa lietus, kas padarīja gaisu visai aukstu un bronhus - sasalušus..(nezin, kas ir bronhi? 9. klasē iemācīsies). Noskrēju 5. no ~20(?) cilvēkiem. Meh, zinu, ka varēju labāk, bet nu - iesildīšanās nebija.

 

mana iesildīšanās pirms skrējiena: 2min paskriešana uz stadionu no mājām, lai nenokavētu un tā tikai 3 reizes. Respektīvi - iesildīšanās? Kur..kas? Nemanīju.

Un tā rezultātā - vemšana jeb slikta dūša... pēc skrējiena bija tāllēkšana, kur jāieskrienas pa tiem pašiem mozaīkas gabaliņiem, kur - uzkāp ne tur un 'Sveikas slapjās zečītes!!!!'. Kei. Aizlecu smirdīgus 3.70 .. kauns par sevi..

Vēl viena smakojoša dizsiplīna(zinu, tas speciāli..):

Lodes grūšana. Izpildījums: kurš aizmetīs lodi tālāk ar sava veida ieskrējienu.

Paga ko? Kāds iespējams domā, ka es kko jaucu, jo saucas - lodes grūšana, bet aprakstā - metam lodi..

Iznāk, ka nevienam no 'tiesnešiem', kuri ar POh noskatījās uz visu(tikai sākumā piebilstot klusām, kā īsti 'jāsaņem' lode, kad to ripina atpakaļ). Kei. Viņiem pilns POh, ka bez-maz-vai VISI aizmeta lodi, cik tālu var..tā kā es to noskaidroju pēc tam, kad biju jau izmetis – pārmest nebija iespējams. So. Es ar vienu grupas biedru bijām vienīgie, kuri zināja Lodes grūšanas izpildījumu, savā ziņā.. Principu zinājām, tikai ar praksi kkā tā.. Njā. Man smirdīgs 7, ar 6kg lodi, kuru grūdu, kā mācēju..(tad vēl, treniņā smagākā ir 4Kg ar kuru trenējos..tad vēl, vispār trenere minēja, ja nemaldos, ka sacenēs manā vecuma grupā būtu max 5kg.) Kopumā - biju neapmierināts, bet neesmu jau lodes grūdējs or so.

Turpinot par vemšanu acu skatienos: pēc izlēkšanas(tāllēkšanas) ripoju uz māju pusi. Jutu 'citrona' sajūtu mutē jeb kā man savilkās žokļi, ka tūlīt vemšu. Tad..nedaudz parīstījos, domāju - nevemšu, bet atcerējos - ja vajag, tad vajag. Aizgāju aiz viena koka un . . aiziet. Viens murkšķis no manas mutes izgājis. Un atminējos, kā ēdu brokastīs(visai garšīgas) 2 maizītes, rupjmaizes, kur viena bija dubultā ar aknu pastēti. Njā. Aizgāju līdz tuvākajam veikalam(6min ripojot or so). iegāju iekšā - smaka nepanesama! Pēc saldumiem ar zemeņu smaku, bet ne jau jauko, bet sintētisko. Heh. Labi, ka saturēju pārējo kuņģa saturu.. ātri izvēlos no veikala(Cento). Un gāju mājup. Padzēros negāzēto ūdeni.. pakožļāju kožļeni. Ūdens - ok, kožļene - sliktākā ideja ever. Uzāva uz augšu, tad skrēju(pāri sarkanajam) uz Rimi tualetēm. Tur nokārtoju pārējo.. Tad streipuļoju mājās..atgūlos.

(^džust superīgi soļi un viņas balss..)

Tāda nu bija mana drausmīgākā sporta diena EVER. kā arī, man tgd jātīra džinsas n dubļu pleķiem, kuri uzradās skrējiena laikā..cmon 20 cilvēki skrien, es gandrīz pa vidu..viss šļakstās - This is MADNESS when i tell ya'.

Palags pilns - varu iet mirt LOL'ā mierīgi. < cray_mini2.gif ^_^ < wink_mini.gif

Laboja Shattred, labots 3x