Kheh....tātad, beidzot es izdarīju To, ieliku kartē naudu un neiztērējiu to aizejot uz veikalu, ar draugiem/-u uz hesburgeru vai tml., bet gan ieliku speciāli, lai nopirktu p2p.

Viss jau ir labi, tā es nodomāju. Atnācu mājās, iegāju Paypal'ā un sāku likt savus datus(kartes datus), lai apstiprina karti. Te nu izrādas, kad es iepriekš meģināju piereģistrēt karti, man tas neizdevās, jo vajadzēja naudu uz kartes, vismaz 1.50 Eiro, tas ķip. lai pārbaudītu ka neesmu FAKE. Tākā tajā brīdī, kad pirms pāris nedēļām to darot, man nebija kartē nauda(5sant--nav nauda)viss neizdevās. Bet kad nu es mēģinu to izdarīt kad man ir nauda kontā, man nesanāk, jo saka, ka karte jau esot piereģistrēta. BET TĀ NAV!

Tā nu es saprotams, kā gudrs cilvēks, sūtīju sūdzību uz paypal attiecīgo e-pasta dienestu. Forši...saņēmou pirmo atbildi 24h pēc vēstules aizsūtīšanas. Tur, atbildē, mani mīļi "noliek" un saka, lai es mēģinu citu karti reģistrēt. Bet tā man ir vienīgā karte sad_mini.gif . Sūdīgi MAN! (: Tā nu es aizsūtīju vēlvienu vēstuli, atkal jāgaida rītdiena ap 17:00, kad viņi man atbildēs....Tik stūlbi, jo beidzot saņēmos un sakrāju naudu tieši priekš p2p un neiztērēju...

Ironiski.