Shuffle pants vai arī dažkārt tos sauc par PhattPants. 

Pagaišgad LMFAO ar savu dziesmu Every Day I'm Shuffelin ļoti popularizēja un izmainīja šo deju. PAdarīja to par klubu deju. Bet Shuffle kādreiz izskatījās savādāk, un dejoja to zem citādāks mūzikas.


 Nedaudz no manas vēstures

Shuffle uz Latviju atnāca ap 2007. gada beigām, bet jau 2008. gadā parādījās pirmās skolas. Vienā no tādām skolām iestājos arī es. No sākuma viss gāja gludi, stundām atsrādāju kustības pie spoguļa un skraidīju krosus izturībai. Bet jau pēc pusotra gada varēju brīvi dejot, vienreiz pat uzstājamies ar grupu. Bet drīzumā sākās problēmas: mūs izdzina no vienas deju zāles, bet mēs atradām vietu sporta zālē, tur nebija spoguļu, bet trenēties varēja. Bet arī jaunā vietā ilgi noturēties neizdevās. Tā sanāca kā grupa sabruka. Es pats pārgaju uz rocku un ķēros pie ģitārspēles, bet pārējie, katrs uz savu pusi. Pie šīs dejas es laikam vairs neatgriezīšos, bet tā vēl nav izmirusi Latvijā un pasaulē.

Šitajā video ir redzama tā sporta zāle un PhattPanti darbība wink_mini.gif Kā arī labākais Latvijas Shuffelers - Slow un mans treneris. Bet šitajā viņa dejošana Rīgas ielās.

Kur viņš atrodas un ar ko nodarbojas man nav ne jausmas, visi skari pārtrūkās.

 


 Phatt Pants pardošanā

 Tākā agrāk nodarbojos nopietni, tad protams arī man bija tādas bikses, suspenderi, maska un cimdi. Tagad tas viss guļ aizmirsts skapī. Visu esmu ģērbis tikai 2 reizes: vienu reizi, kad pielaikoju, otro, uzstāšanās laikā. Tagad visu atdodu pa 70 ls, ka arī cena mazliet ir runājama wink_mini.gif agrāk tas izmaksāja man daudz dārgāk.

Maza piebilde, šīs ir Stripe tipa bikes.

Kā tik uz biksēm tiek gaismas stari ( no fotopārātiem, saules vai parastā apgaismojuma) tās sāk spidēt.

 Tas pats vien ir ar suspenderiem. Pirmajā attēlā aizkari ir ciet un izslēgta zibspuldze.

Šajā attēlā jau bildēts ar zibspuldzi.

Maska ar cimdiem.

Kā arī atdošu visis diskus pilnus ar Shullfe/Hardstyle mūziku. Piemēram #1; #2 (4:20 sakas īstais gabals); #3 ...

Disku ar tādam dziesmām ir kalniem biggrin_mini2.gif

Laboja Whisper, labots 2x