Režisors:

Sam Mendes

Lomās:

Daniel Craig, Judi Dench, Naomie Harris, Javier Bardem, Bérénice Marlohe, Ralph Fiennes, Albert Finney, Ben Whishaw

Mans vērtējums par filmu: 9.0/10

 

Īss sižeta apraksts:

Šī ir jau 23. filma no Bonda sērijas. Filmā tiek pārbaudīta aģenta 007 uzticība M brīdī, kad cilvēki no viņas pagātnes uzsāk viņas medības.

Dēļ zaudēta cietā diska, sākas uzbrukumi MI6, Bondam ir jāatkāj, kas pie tā ir vainīgs un jātiek galā ar to neskatoties uz neko.

 

Bildes:

ga10.jpg ga8.jpg ga5.jpg

ga3.jpg ga1.jpg

 

Video ieskats:

 

Manas domas:

Filmu video ieskatus, jeb t.s. treilerus, jau sen neskatos dēļ tā, ka tie satur pārāk daudz filmas notikumu, jeb spoileru. Labi, labi, tagad gan par pašu filmu.

Super, Super! Kārtējā Bonda filma, kuru biju gaidījis ar nepacietību. Filma neatšķiras no pārējām, kur Bondam ir dots uzdevums, kuru viņš arī izpilda. Varbūt tādiem, kuriem nepatīk Bonda filmas, vai ir tikai redzējuši vienu vai divas, šī monotonitāte varētu arī nepatikt, un šķistu, ka filma ir tīri garlaicīga, tomēr tādiem Bonda faniem, kā man, šī bija, kā teikti, nākamā seriāla epizode. Sirds iedegās, kad dzird klasisko dziesmu, kā arī ieraugot veco Aston Martin DB5. Gan man, gan manam draugam, kuram, starpcitu, šī filma nemaz nepatika tik ļoti kā man, radās vienāds- fantastisks iespaids par filmas sākuma titriem un kā tie tika pasniegti. Brīnišķā dziesma Skyfall, kuru izpilda Adele, vienkārši gāza nost no kājām.

 

Vienozīmīgi filma ir jāredz jebkuram, kam ir iepatikušās vai iepatikusies kāda Bonda filma, kā arī filma nav nemaz tik slikta priekš tiem, kuri iepriekš Bonda filmas nemaz nav redzējuši.

Laboja mad, labots 5x