Garums: 45 minūtes

Veidotājs: Phillip IscoveAlex KurtzmanRoberto OrciLen Wiseman

Lomās: Tom MisonNicole BeharieKatia Winter

Īss seriāla apraksts: 

 Ikabods Kreins ir augšāmcēlies no Amerikāņu Revolucionārā kara laikiem, kas notika pirms aptuveni divarpus simtgadēm. Viņš ir augšāmcēlies jaunājā gadsimtā, un ar sevi līdzi paņēmis vienu no briesmīgākajiem mītiskajiem nezvēriem - vienu no apokalipsem jātniekiem, Nāvi.

Manas domas:

 Seriāls viennozīmīgi ir acīm baudāms, te ir pilns ar mošķiem, un to mošķu izskats, ak vai, tas ir vienkārši fenomenāls, dažreiz pat pārskrien skudriņas pār muguru, jo tik labi attēlot izdomāto tēlu ir ļoti grūti.

 Tomēr, skatoties arī uz citiem aspektiem, ne tikai uz datorgrafiku, bet arī uz seriāla stāstu, tad notiek kaut kāds balans, jo es teiktu, ka seriālam ir tāds padīvains stāsts. Sākot jau ar to, ka pēkšņi jau pirmajā sērijā tiek atklāts tik stiprs pretinieks, ko nevar nogalināt. Tas manuprāt bija stiprs pavērsiens, kuru nebūs tik viegli apspēlēt citās sērījās. Lai gan pārējie jātnieki vēl nav pamodušies no ziemas miega, tādēļ es ceru uz kādu skrējienu uz augšu šajā daļā.

 Turpināšu par aktieriem, kas manuprāt ir arī lieliski. Seriāla galvenajam varonim, Ikabodam, ir vienkārši lielisks piemērots aktieris. Toms Misons tiešām māk attēlot šo lomu, viņam ir tā dzirkstele, kas piemīt šim tēlam, angļu akcents, vīrišķīgais izskats un zināšanas par visu ko mītisku un aizvēsturisku. Pilnīgs siržu lauzējs. 

 Seriāla mīnusi.. Hmm, tie šeit tiešām ir, un padaudz, un tie pagaidām ir katrā sērijā. Es nesaprotu, kā Ikabods var paskatīties uz pilnīgi jebko, uzreiz izdomāt pilnīgi jebko, nākt klajā ar kaut kādu jaunu norādi, tikai skatoties uz to. Viņam nav vajadzīga tur nekāda padomāšanas, viņam nav nekas jāpēta, nē, viņš uzreiz to atrod. Pilnīgs absurds, tas arī man ļoti nepatīk šajā seriālā, jo tas ir liels iemesls, kāpēc var arī beigt skatīties pašu seriālu, tur nav vienkārši vairs tā asuma. Kad tiek kaut kas uzzināts, rekur Ikabods jau ir klajā ar ideju, pff..

 Nu uz nobeigumu es teikšu tā, cik nu tur šajā seriālā ir aspēlēta vēsture, es teiktu, ka seriāls ir jāskatās visādu žanru mīļiem, it īpaši pārdabisku un arī šausmu seriālu mīļiem, jo ik pa momentam izlec kāds rēgs, no kura pilnīgi gribas filmas rezolūciju uzlikt mazāku, lai nebūtu tik lielas bailes. 

Mans vērtējums:

7

Bildes:

 

Treileris:

 

Laboja Worst, labots 10x