Spēles nosaukums: Split Second: Velocity

Žanrs: Racing

Izdevējs: Disney Interactive Studios

Platforma: PC, PlayStation 3, Xbox 360, iPhone, PSP

Izdošanas datums: Eiropā 2010. gada 21. maijs

 

Prasības (minimālās):

Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7
Procesors : Intel Pentium D at 3.0 Ghz 
Video Karte : 256 MB(nVidia GeForce 7600 or better / ATI Radeon X1600 or better)
RAM atmiņa: 2 GB RAM (XP) / 2.5 GB RAM (Windows 7 / Vista)
Brīva vieta uz cietā diska : 6.5 GB o
Direct X : 9.0c

Apraksts:

Šajā spēlē tu esi kāda interesanta realitātes šova dalībnieks. Tu ar saviem sāncenšiem traucies pa pilsētu ielām, nomaļiem ceļiem, lidostām, ostām un vēl daudzām un dažādām vietām un centies izvairīties no šķeršļiem kurus izliek pretinieki kā arī pats izmanto šķēršļus lai piebremzētu savus pretiniekus. Šķēršļi galvenokārt ir no helikopteriem izmestas mucas kuras nokrītot zemē protams uzsprāgst, autobusi, fūres un citas ceļa malā novietotas mašīnas, dažādi krāni un ceļamkrāni kā arī mājas kuras sprāgst un brūkot uzgāžas virsū tev un taviem pretiniekiem un vēl citi šķēršļi. Reizēm nogāztas mājas vai uzspridzināti kuģi nobloķē ierasto ceļu un tev ir iespēja braukt par jauniem ceļiem. Kopā spēlē ir 12 epizodes un katrā epizodē ietilpst 6 sacensības. Ir vairāki sacensību veidi:

Survival - tu brauc pa trasi kurā ir vairākas smagās mašīnas kuras met laukā sprāgstošas mucas no kurām tev ir jāizvairas

Race - vienkārši centies uzvarēt

Elimination - Visu laiku notiek laika atskaite un kolīdz laiks beidzas braucējs kurš brauc pēdējā vietā izstājas no sacīkstēm

Air revenge - Brauc pa trasi izvairoties no šķēršļiem un centies notriekt helikopteri kurš cenšas notriekt tevi

Air strike - Maksimāli izvairies no helikoptera šautajām raķetēm un noturies trasē līdz laiks beidzas.

Detonation - viens pats traucies pa trasi un iekļaujies laikā. Viens no interesantākajiem spēles veidiem jo viss sprāgst visu laiku un nemitīgi ir kāds action.

 

Finišējot augstākā pozīcijā tu iegūsti vairāk punktus un jaunas mašīnas tiek atkvērtas iegūstot noteiktu punktu skaitu. Lai atvēru jaunu epizodi tev nāksies uzvarēt izbraukt 4 trases un vienalga kādu vietu un tad Elite Race sacīkstēs tev būs jāiekļauas top3 braucot pret patiešām konkurētspējīgiem pretiniekiem.

 

Mazliet no manis:

Kopumā spēle ir diezgan interesanta ar pastāvīgu action, bet man nepatika tas ka spēlē netika izmantotas reālas mašīnas bet gan spēles veidotāju izdomātas. Liels plus bija tas ka spēli vari spēēt ar draugiem izmantojot Split Screen, lan vai internetu.

Ekrānšāviņi:


 

 

Traileris:


Laboja Niķķis., labots 1x