Nosaukums: Star wars: Jedi knight 2. Jedi outcast.

Gads: 2002.

Žanrs: Sci-fi, First person shooter, Third person shooter,

Izstrādātājs: LucasArts.

Izdevējs: Raven software.

Platforma: PC, MAC, Xbox, GC.

Datora prasības: Nu tici man, ja velk man, tad vilks arī tev. Vienīgi svars - 630mb.

Gamespot vērtējums: Kritiķu vērtējums: 8.7/10, spēlētāju 8.9/10

Ieskats spēlē: Kails Katarns (Kyle Kataran) ir parasts algotnis ar partneri Dženu (Jan) un viņiem ir savs kosmosa kuģis. Agrāk Kails bija džedaijs. Pat spēcīgs džedaijs un ir ieguvis slavu kaujas laukā. Tagad džedaiju akadēmija bieži viņiem dod uzdevumus un arī uztic Spēka Ielejas (Vallej of Force (īsti nezināju kā tulkot Force)) sargāšanu. Bet kāds uzdevums, kur tiek izpētīta kāda planēta, jo no turienes sāk tikti saņemti dīvaini signāli, pārvēršas par kaut ko vairāk nekā tikai parastu uzdevumu. Dženu nogalina. Kails grib atriebību, bet vienīgais veids kā to iegūt ir atkal ņemt rokā gaismas zobenu.

Mans viedoklis par spēli: Ar ko lai sāk? Nu sižets. Tā kā tas ir saistīts ar pirmo daļu, kuru es neesmu spēlējis, bija vietas, kur sīkāk nepastāstot es neko nesapratu. Bet kopumā sižets ir interesants.

Pati spēlēšanas gaita arī ir forša.No sākuma tev nav gaismas zobenu un katru pretinieku tev jāuzveic ar šaujamieroci. Ieroči ir diezgan līdzīgi Unreal Tournament 1999. gada spēlei.

Pretinieki uz easy ir vienlaicīgi gudri un dumji. Viņi var pieskriet no 2 metru attāluma un tev netrāpīt. Bet, kad tu viņus mierīgi uzvari un tie saprot, ka ir bezspēcīgi, viņi bēg un slēpjas drošā attālumā vai ziņo to citiem. Es gan runāju tikai par Storm Troopers, nevis par tumšajiem džedaijiem. Viņi arī ir gudri rīkojoties ar Spēku. Vienīgi viņi nekad neizmanto Speed, kad ļauj kustēties daudz ātrāk un ir viela uzvarai.

Grafika uz minimumu ir diezgan laba spēlēšanai. Varbūt īssfilmiņās (cutscenes) tā ir diezgan dīvaina, jo cilvēku sejas ir trīsstūrainas. Ir arī īssfilmas, kuras tiešām ir skaistas. Es gan domāju, ka tās paņemtas no filmas, lai gan es īsti nezinu, jo neesmu skatījies. Šīs issfilmas var salīdzināt ar Final fantasy.

Personas ierunātas ir interesanti, balsis gandrīz neatkārtojas. Arī skaņas ir diezgan dzīvīgas. Par šīm abām lietām spēlē vien ir nopelnījusi vismaz 3/10.

Es iesaku visiem uzspēlēt šo spēli, jo ir interesanta, viegla, bet tai pat laikā ļoti grūta. Kad tu saņem savu gaismas zobenu un Spēku tu vari Storm Troopers gandrīz nemaz nenosist, tikai atņemt ar Spēka palīdzību viņiem ieročus un skriet tālāk. Bet bosiņi ir diezgan grūti. It īpaši pirmais miniboss. Pēdējais boss ir ļoti viegls, jo ar pareizo stratēģiju viņš ir tik pat stiprs kā parasts tumšais džedaijs.

Multiplayer: Nu dēļ vecuma vairs nav neviena aktīva servera. Daži spēlētājs gan ir. Es nedabūju spēlēt, bet pēc yūtubes varu pateikt, ka spēle apvieno šūteri, līdzīgu kā unreal tournament 1999, bet tai pat laikā tā ir forša gaismas zobenu cīņas spēle. Šūteris ar Spēku vispār ir ideāls blum_mini.gif Es gan paspēlēju tikai pret botiem un viņi ir diezgan gudri!

Mans vērtējums spēlei: Nu, manuprāt, spēle ir nopelnījusi kopumā 9.2/10

Skrīnšoti:

dddd

dddd

Traileris:


P.S. ja gribat nolādēt spēli, PM man.

Apskatu sagatavojis: Latvis10.
Bildes ņemtas no: google.lv

Video ņemts no: youtube.com 

Laboja mad, labots 3x