Platforma: PC

Žanrs: MMO

Izdos: 2011.gadā

Izstrādātājs: BioWare LucasArts

Oficiālā mājas lapa: http://www.swtor.com/

    Hanam Solo bija Čubaka, Lukam E2-D2, tāpēc uzreiz ir skaidrs, ka BioWare jaunā MMORPG garadarbaun lielākās spēlēs BioWare vēsturē, Star Wars: The Old Republic, spēlētājiem arī būs savi virtuālie biedri, ar kuriem BioWare stilā varēs kļūt par draugiem ienaidniekiem un pat mīļākajiem.

        Atkal parādot, ka SW:TOR izstrādes komanda kā nākas saprot, kas padara Star Wars visumu tik specifiski un jautru, BioWare iepazīstina ar Kompanjonu tēliem. Jūsu biedriem, kas jums sekos jūsu piedzīvojumos jaunajā MMORPG spēlē.

       The Old Republic piedāvās milzīgu biedru izvēli visas jūsu varoņa karjeras laikā. Roboti, citplanētieši, pirāti, princeses. Katrs pilnībā atšķirīgs un ar savu iemeslu, kāpēc jums seko.

      Kompanjoni progresēs tāpat kā jūs, mācoties jaunas metodes un spējas. Jaunas, taktiskās stratēģijas kļūs pieejamas, iegūstot pieredzi.

     Viņi uzvedīsies tāpat kā visi ne spēlētāja tēli BioWare spēlēs. Situācijas komentēšana, informācijas sniegšana un lēmumu ietekmēšana būs viņu specialitāte. Kā arī ne tikai viņi ietekmēs jūs, bet gan jūs spēsiet ar pamatotiem argumentiem veidot viņu uzskatus.

      Precīzāk BioWare spēlētājiem atkal sniegs biedrus ar kuriem doties misijās tāpat kā oriģināli Star Wars: Knights of the Old Republic un nesenāk Mass Effect spēlēs.

Tā ir formula, kas ir sevi izcili pierādījusi un tagad mēģinās izdarīt to pašu MMORPG žanrā.

 

Manas domas : Pats par sevi saprotams, ka izdevēji cer uz to, ka viņu produkti       izdosies un dzīvos ilgi. Bet BioWare cerības uz savu jaunāko gaidāmo spēli Star Wars: The Old Republic ir vienkārši, maigi izsakoties, nereālas.

Dažas bildes :



Spēles Videoapskats :

Laboja Rocky__Lv, labots 1x