Steam ir programma datorā, kur var pirkt dažādas spēles par īsto naudu. Dažās spēļēs var pirk kosmētiskas lietas, kuras nedod tev papildu labumu, kā arī tās var mainīt ar citiem spēlētājiem. Daži “Team fortress 2” sauc par “Fashion fortress 2.” Izmantojot šo maiņas sistēmu var iegūt legāli pa brīvu spēles.
Lai iesāktu visu ir jāpārliecinās, lai tu netiec apkrāpts. Lai to izdarītu, tev “jāturās” pie cenām, kuras ir noteiktas galvenajā cenu lapā - “www.backpack.tf”. Kad esi apradis ar cenām n pats māki noteikt aptuvenu cenu, izmanto “www.backpack.tf”, lai iegūtu pamata cenu. Tālāk startē speli “Team fortress 2” un atrodi sev tīkamu serveri, kur cilvēki mainas ar savām mantām. Spēles valūta ir atslēgas un metāls. Spēlē pastāv dažādas kvalitātes cepures un ieroči. Kad esi ieguvis savu pirmo ieroci, ieroči ir vissastopamākie priekšmeti spēlē, tad meiģini atrast kādu, kas tev dos kaut ko vērtīgāku. Ar laiku tu iegūsi dažas atslēgas, metālus. Atslēgas tu vari pārdot “Steam community market”, kur citi spēlētāji pārdod un pērk virtuālus priekšmetus par īsto naudu. Vienu atslēgu var pārdot par 1,50 eiro, šī nauda tev uzkrāsies steam kontā, pa kuru tu vari pirkt jebkuru steam spēli.
Es ceru, ka kādam šie padomi noderēs. Atcerieties, ka galvenias ir pacietība sagaidīt izdevīgu darījumu! Novēlu jums veiksmi, ja plānojat mēģināt.
Droši uzdodat jautājumus, ja būs labas atsauksmes, uzrakstīšu padomus pieredzējušiem.

Laboja lapsa, labots 1x