Pasaules vadošo spēļu ražotāji sāk pievērst ar vien lielāku uzmanību telefona spēlēm, jo pēdējo pāris gadu laikā ir noticis gluži liels sprādziens šajā spēļu nozarē un ir paredzams, ka jau 2014. gadā tā sastādīs aptuveni 6,3 miljardus mārciņu gadā, tieši tāpēc pavisam drīz ir paredzēta 15 galveno spēļu ražotāju sanāksme vēl nenoteiktā vietā. 

Sarunu laikā ir paredzēts izskatīt: 

  • Kuras no firmām vadīs tirgu 2013. gadā un kādas jaunas ierīces nāks klāt šajā nozarē. 
  • Kā piesaistīt jaunus spēļu pircējus un noturēt popularitāti spēļu vidē. 
  • Telefoniem izstrādāt jauna veidu IP adrešu veidu, lai spēļu ražotāji var sekmīgāk sekot līdzi pircēju interesēm. 
  • Labāk izprast spēlētāju intereses un virzīt sadarbību ar programmu veidotājiem, ar kuru starpniecību tiek izplatītas un piedāvātas spēles telefonos. 
  • Izpētīt Eiropas tirgu un uzzināt kuras firmas ražo starptautiski atzītākās un pieprasītākās spēles. 

Sēdē piedalīsies 

          Rovio    Rovio   
      UBISOFT    Ubisoft   

 

 KONAMI

 

 Konami
  SEGA  SEGA
      BNG  Bandai Namco games
      glu  glu
  GREE  GREE
  ngmoco  ng-moco
    WD  The Walt Disney Company
      FL  Fish Labs
      BF  Big Fish
      xbox  XBOX
 SONY  Sony
       PC  Pop Cap
 ts  thumb star

 

Šis ir viens liels bizness un savu nostāju jau ir paziņojušas tādas kompānijas kā: EA, RovioPop Cap, Konami, Namco, FlurryEAGLU, GREE, Sony Mobile un Ubisoft. (Tieši šīs kompānijas ir vadošās no tām, kuras ir paziņojušas, ka piedalīsies turpmāko gadu mobilo spēļu industrijā)

Pārējās kompānijas, kuras devušas akceptu var apskatīt - ŠEIT

 

The first conference of its kind that brings together top influencers and decision makers for a high-level discussion of the challenges and opportunities facing the smartphone and tablet gaming industries. 

[Paul Philleo]

 

 

 

Tad nu tuvākajā laikā gaidam jaunas spēles un pavisam jaunā kvalitātē! Ir skaidrs, ka mēs ar vien vairāk laika pavadām pie saviem modernajiem tālruņiem, tad nu kompānijas visā pasaulē ir pamanījušas jaunas biznesa iespējas un jācer, ka spēles nebūs ārkārtīgi dārgas, jo tā tam nevajadzētu būt, jo ir tā, ka jo vairāk kompāniju cīnās par mūsu uzmanību un konkurence ir lielāka, jo cenas ir mazākas. 

gaming

Laboja , labots 3x