Spēles nosaukums: Test Drive Unlimited 2

Žanrs:  Racing

Platformas: PC,  xBox 360, PS3

Izdošanas gads: 2011

 

Minimālie PC parametri:

* Operētājsistēma: Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
* Processors:
Intel Core 2 Duo 2.2GHz vai AMD Athlon X2 4400+
* RAM atmiņa: 2GB
* Videokarte:
Nvidia GeForce 8800 vai ATI Radeon HD 3870
* Brīva vieta uz cietā diska:
14 GB

 

Spēles apraksts:

Sākumā tu esi parasts portjē, kuram patīk sapņot par to, cik labs sacīkšu braucējs viņš ir, bet pēkšņi viņam uzspīd veiksme un viņam ir iespēja pierādīt sevi. Ja viņš laicīgi spēs nogādāt sacīkšu vadītāju no viesnīcas līdz televīzijas studijai, tad viņam būs iespēja piedalīties sacīkstēs, jo viens no dalībniekiem ir saslimis un ir nepieciešams aizvietotājs. 

Tev tiek iedota neliela būdele ar divvietīgu garāžu un tad tu dodies iegādāties sev lietotu automašīnu, jo pagadām tu vēl neko neesi sasniedzis un teu nav nauda dārgai un jaudīgai sporta mašīnai. Lai piedalītos sacīkstēs tev iesākumā nāksies iegūt dažādu kategoriju autovadītāja apliecību. Visas sacensības ir iedalītas 3 pamatkategorijās: Clasic - sacīkstes ar vecām automašīnām, Offroad - bezceļu sacīkstes pa klintīm un citiem ekstrēmiem ceļiem kā arī asphalt - sacikstes ar ielas sporta automašīnām, no kurām arī būs visplašākais automobiļu klāsts.

Kad esi ieguvis savu autovadītāja apliecību, tad vari piedalīties atiecīgajās sacīkstēs kuras parasti sastāv no vairākiem posmiem. Katrā posmā ir savādāki sacīkšu tipi kā piemēram: centies uzstādīt lielāku vidējo ātrumu uz radariem, finišē pirmais, sasniedz un noturi konkrētu ātrumu kā arī dažādi citi.

Bez piedalīšanās sacīkstēs tu vari vienkārši braukāties pa plašo spēles karti, izbudīt skaistās ainavas, nomzgāt savu auto kādā no automazgātuvēm ar skaistajām meitenēm, meklēt tūninga garāžas, autosalonus lai iegādātos jaunas automašīnas, vest uz mājām meitenes, atklāt uzlīmju veikals, paņemt kārtīgu bezceļu automobīli un doties bezceļos meklēt automašīnu vrakus, meklēt vietas kuras tev ir jānofogrāfē, sacensties ar citiem braucējiem dueļos kā arī darīt citas lietas kuru rezultātā tu iegūsti augstāku līmeni.

Spēles sākumā tu esi Ibizā, kur diemžēl parasti ir lietains laiks un spēlēšana neliekas pārāk interesanta, bet sasniedzot 10. līmeni tu atver iespēju ar lidmašīnu doties uz havaju salām kur arī sākas īstie piedzīvojumi. Nopērc kādu foršu, jaudīdu roadsteru, nolaid jumtu un traucies pa plašajiem, taisnajiem ceļiem izpētīt salu un tās pilsētas, vai arī paņem kārtīgu džipu un izbaudi kraujas un nogāzes kā arī citus interesantus, grūti izbraucamus ceļus. Izpētot teritorijas tu iegūsti iesspēju veikt labāku un labāku tūningu savai automašīnai, kā arī pieeju jaunam apģērbam, kā arī pildot misijas tu vari iegūt slepenos auto, kurus var dabūt tikai paveicot uzdevumus.

 

Traileris:

 

Ekrānšāviņi:


Laboja Niķķis., labots 2x