Veidotāji: Chuck Lorre un Bill Prady

Galvenajās lomās: Johnny Galecki, Jim Parsons un Kaley Cuoco

Sēriju skaits: 133

 

Seriāla apraksts:

The Big Bang Theory ir komēdijseriāls par 5 galvenajiem varoņiem: istabas biedriem, Lenardu Hofstadteru un Šeldonu Kūperu. Viņu kaimiņieni Peniju, kas strādā par oficianti un vēlas kļūt par aktrisi un Lenarda un Šeldona vienlīdz nūģīgajiem draugiem, aviācijas inženieri Hovardu Volowitzu un astrofiziķi Radžu Kotrapali.

Lenards un Šeldons ir izcili fiziķi, istabas biedri, darba kolēģi, kas strādā Kalifornijs Tehnaloģiju institūtā un ir labākie draugi. Lenards un Šeldons dzīvo pavisam tipisku geeku dzīves kopā ar saviem draugiem un darba kolēģiem Hovardu un Radžu - spēlē videospēles, skatās zinātniskās fantastikas filmas, lasa komiksus un kolekcinē dažādus viņu elku un supervaroņu priekšmetus.

Kādu dienu viņu pretājā dzīvoklī ievācas kāda jauna meitene, Penija, kas ir nesen pārcēlusies no Omahas un vēlas kļūt par aktrisi. Lenardam pamanot jauno kaimiņieni rodas vēlme iepazīties ar viņu tuvāk un iepazīstināt ar saviem draugiem. Penija iejūtas jaunajā kompānijā un sāk arvien vairāk laika pavadīt ar jaunajiem draugiem.

 

Manas domas:

Seriālu sāku skatīties aptuveni pirms 4 mēnešiem un kopš tā laika The Big Bang Theory ir kļuvis par manu mīļāko komēdijseriālu. Jau kopš pirmās sērijas sapratu, ka tas būs kaut kas grandiozs un tā arī bija. Seriāls pozitīvi uzlādē pēc garas darbadienas un neliek vilties, iesaku noskatīties visiem, nenožēlosiet.

 

Ieskats seriālā:

Oriģinālais kanāls: CBS

Linki:

The Big Bang Theory eXs grupa

Laboja mad, labots 4x