Veidotājs: Julie Plec

Lomās: Joseph MorganDaniel GilliesClaire Holt

Īss seriāla apraksts: Seriāls ir tāds kā atzars no seriāla The Vampire Diaries. Tiek turpināts stāsts gar vampīriem, vilkačiem, hibrīdiem un burvēm, bet šoreiz tas tiek saistīts gar "Original Family", no kā arī radies seriāla nosaukums. 

Šī seriāla pirmo sēriju varēja jau redzēt The Vampire Diaries ceturtajā sezonā, kur pirmo reizi skatītājiem tika iepazīstināta pilsēta New Orleans, kuru Klauss, viens no Original Family dēliem, uzbūvēja ar savu brāli un māsu. 

Manas Domas: Kā jau TVD seriāla fanam, man viennozīmīgi bija jānoskatās šis seriāls. Gaidīju jau no tā treilera iznākšanas, un godīgi, nebiju vīlies. Manuprāt, seriāls būs daudz interesantāks par TVD, jo ir pilnīgi jauns stāsts, pilnīgi jauni varoņi. The Originals ir mantojis ļoti lielu daļu no TVD, tajā ziņā arī mūzikas izvēli, kas joprojām ir ļoti ideāla, un katram momentam liek just līdzi. 

Ja ir redzēts seriāls The Vampire Diaries, tad es do māju, ka nebūs problēmas saprast, kas notiek un kas ir kas, bet ja nav skatīts, silti iesaku sākumā to noskatīties, pirms tiek skatīts šis. 

Mans vērtējums: 9

Bildes:


Treileris:

Laboja mad, labots 4x