To The Moon (Uz Mēnesi) ir piedzīvojumu RPG spēle, kurā divi ārsti cenšas izpildīt uz nāves gultas guļoša vīra pēdējo vēlēšanos..

Spēle iesākas ar ļoti jauku klaviermūziku, sen nebiju tādu dzirdējis, laikam jau arī tāpēc, ka parasti tādu neklausos. Abi ārsti izvairoties no uz ceļa izskrējušas vāveres iebrauc ar auto kokā, par laimi pacients nav tālu un abi ārsti izkrāmē tehniku un dodas izpildīt vīra pēdējo vēlēšanos. Ar īpašas tehnikas palīdzību, kura ir abiem ārstiem var radīt atmiņas, pat ja nekas tāds nekad nav noticis. Lai saprastu, ko tad guļošais vīrs ir īsti vēlējies un ko savas dzīves laikā darījis abi ārsti uzsāk pavedienu un priekšmetu meklēšanu mājā.

Un tā viņi nonāk aizvien dziļāk un dziļāk vecā vīra atmiņās un uzzin par viņa dzīvi aizvien vairāk.. 

NPC dialogi savā starpā ir labi veidoti un ārsti ir veidoti pēc iespējas cilvēcīgāki savās sarunās un spēles norisē. Kā redzams grafika ir ļoti vienkārša, spēlei atbilstoša. Par mūziku jau pieminēju, patika, neatņemama sastāvdaļa. Datora prasības ļoti zemas, pati spēle aizņem tikai 70 mb un lai izietu vajag kādas piecas stundas.

Citējot Ruhab

"This game made me cry when i played this. Well, what can i say about this beautiful game ? i don’t know. I think this is the most beautiful game i have ever played. I really enjoyed this ..thank you for making this kind of game and i am hoping to see more."

Kā gan šāda vienkārša spēle var tā aizkustināt cilvēku? Ir pat pieteikumi, lai izveidotu filmu, balstītu uz spēles notikumiem.. 

 

Lejupielādēt 1 stundas demo

Laboja Susuris, labots 2x