10) Mario Party

mario-party.jpg

Šodien šī spēle ir pieejama wii spēlētājiem, bet tālajā 1999 gadā to varēja kapāt uz nintendo 64 dvēseles. Visiem šī spēle patika un tik ļoti ieinteresēja, ka pārdeva savu datoru (protams retro biggrin_mini2.gif ) Lai noporktu šo brīnumu.

9) Soul Calibur 

soul2.jpg

Šajā bija viena no labākajām grafikām. Darbojās tikai uz pc, bet tā bija spējīga cīnīties starp tekken un pārējiem 2D kaušanās brīnumiem. Protams pati kompānija atzīst, ka tā esot pārspīlēta.

8 ) Quake III Arena

quake-3-arena.jpg

Quake 3. Nu ko tur daudz pieminēt. Kārdējā ID software ideālā spēle. Ieroči nav pārspīlēti un visi nešauj tādā ātrumā, ka nevarētu paspēt pakasīt pat pirkstu.

7) Final Fantasy VIII

squal.jpg

Protams šī spēle izcēlās ar SuperDuperKruto Grafiku. Kā jau izdevēji teica: "Šis ir labākais, ko esam veikuši. Tā ir nākotne spēļu pasaulē un uz šī dziņa turpināsim taisīt spēles."

6) Unreal Tournament

unreal-tournament.jpg

O Yea, visiem jaukais, pazīstamais, uzbudinošais unreal tournament. Spēli darbina Unreal Engine 1, tas nozīmē, ka tas ir pats pirmais no visiem. Geimeri tālajā 2001 gadā saka, ka spēlētāji būs arī ap 2010 gadu un nu mēs redzam. Exs ir kā uzēdies uz unreal, bet viņi negrib spēlēt.

5)  Tony Hawk’s Pro Skater

tony-hawk.jpg

Tonys Hawks... Vai jums tas neizsaka stundu bastošanu, mājasdarbu neizpildīšanu? Nē? Tad es pastāstīšu, kapēc vajadzētu. Tātad kādreiz lielākajiem extrēmista faniem izdomāja šo spēli. Protams visiem patika, bet izpalika mācības, neviens negāja ārā, līdz vienā ģimenē māte saplēsa datoru. Jums interesanti būs zināt, ka pēc vienas nedēļas viņam atkal bija jauns biggrin_mini2.gif . Ui neizstāstīju par spēli. Nū nereāla spēle. Brauc, lēkā, slaido pa vadiem. Viss, kā nākas!

4) Everquest

everquest.jpg

Pirms World of Warcraft parādijās šis MMO, bet mazākā paciņā. Spēle bija domāta totāliem nolifriem, bet tāpat pēc daudziem gadiem iznāca WoW un tad Everquest vairs neviens nespēlēja.

3)  Counterstrike

counterstrike1.jpg

Counter strike.

Es nespēju uz šo skatīties. Kādreiz citiem patika, bet tagad tas ir, kas neiedomājams slims. 93 lodes kājā un vēl skrien, kā dzīvs. Nē, šo spēli es neaprakstīšu.

2) Silent Hill

silent-hill.jpg

Jūs redzat, ka grafikas nebija ļoti spožas, bet šī bija viena no labākajām šausmenēm. Spēles izstrādātāji saka, ka nevajadzētu šo spēli spēlēt 16+, jo radās viltus policijas izsaukumi, par iedomu slepkavām.

1) Super Smash Bros.

ssb.jpg

Ko nu man teikt par spēli, ko spēlēju vēl aizvakar? Laba spēle, kruta spēle, jautra spēle utttttt. šī spēle pārspēj tekken un citus, kā arī iepriekš pieminēto Soul Calibur.  Cīnes geimeri, cīnies!

 

Rakstu taisīja Danalabi.

Laboja , labots 1x